logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Doe meer met je TomTom bandit actioncam


Ben jij een fanatiek filmer met je actioncam? Dan bestaat zo maar de kans dat jij een TomTom Bandit hebt: deze actioncams zijn geweldig stoer vormgegeven en hebben een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Maar wil je nog meer filmen en stoerdere films maken? Dan kom je al snel kijken bij TomTom Bandit accessoires. Wij hebben voor een aantal situaties wat mogelijkheden op een rij gezet!

Uit de hand

Natuurlijk kun je de TomTom Bandit gewoon in je handen houden, maar je zult dan al snel tegen wat beperkingen aanlopen. Ten eerste is hij daar niet voor ontworpen: de ergonomie laat op dat vlak wat te wensen over. En er zijn genoeg accessoires voor de TomTom Bandit, zoals je zult zien. Zet je hem bijvoorbeeld al op een TomTom Bandit selfie stick, dan heb je niet alleen een fijnere manier om ‘m vast te houden, je kunt er ook nog eens vanuit meer hoeken mee filmen! Een andere optie is een monopod: eigenlijk een handvat waarmee je de actioncam kunt vasthouden en kunt richten op jezelf of je omgeving. Film je vaak bij of op het water? Dan is het slim op te letten op een drijvende variant. Laat je de actioncam dan vallen, dan blijft hij gewoon drijven!

Extreme sports

Ben je een echte sporter? Voor mountainbikers en fietsers zijn er speciale stuurklemmen, waarmee je de camera op je stuur kunt bevestigen. Erg handig, natuurlijk, en stoer. Zo kun je een film maken van jouw tocht door het bos! Voor andere sporten waar je een helm bij nodig hebt kun je denken aan een helmsticker. Die kleef je op je helm, zodat je een draaibare steun hebt waar je de TomTom Bandit op kunt bevestigen. Je kunt hem dan gewoon draaien, zodat je zelf bepaald wat je filmt. Stoer voor bij het skiën, skateboarden en freerunnen! Heb je geen helm? Dan kun je denken aan een polsband, een hoofdband of een klem, waarmee je de actioncam aan bijvoorbeeld je rugzak kunt klemmen.

Autocamera

Nee, het is niet de bedoeling dat je jouw auto meteen als stuntauto gaat gebruiken, maar het kan wel spectaculaire beelden opleveren, wanneer je vanuit je auto filmt. Met een autohouder met zuignappen kun je jouw actioncam op de ramen of het dashboard bevestigen, zodat je alles kunt filmen. Je kunt er ook voor kiezen om een klem op de zonnekleppen te schuiven, waar je de camera aan kunt vastmaken. Afhankelijk van het wilde ritje kun je kiezen uit 1, 2 of 3 zuignappen. Hoewel: de variant met 3 zuignappen is ook geschikt om op de buitenkant van je auto, boot of scooter te gebruiken. Dat levert nog spectaculairdere beelden op!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.