logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Doe-het-zelf kersdecoratie: Kandelaarhuisjes

Baby it’s cold outside! Het wordt koud buiten en de feestdagen kondigen zich stilletjes aan. Om thuis in de stemming te komen voor de mooiste tijd van het jaar, mag zelfgemaakte decoratie natuurlijk niet ontbreken. Met het veelzijdige gereedschap van het doe-het-zelfmerk PARKSIDE kunnen feestelijke doe-het-zelf-ideeën snel en gemakkelijk zelf worden uitgevoerd.

Sfeervolle kandelaarhuisjes

Sfeervolle verlichting brengt een gezellige, feestelijke sfeer in elk huis. Met het praktische gereedschap van PARKSIDE zet je in een handomdraai een lichtgevende kerstschikking neer.

  • Er is onbehandeld kozijnhout nodig om de houten huizen te maken, dat op de gewenste lengte wordt gezaagd met de PARKSIDE “PZKS 2000” kap- en verstekzaag. Met de kantelverstelling en de laser voor meer zaagprecisie kunnen de dakhellingen vervolgens in een hoek van 45 graden worden afgeschuind.
  • Om de kaarsen vast te houden, zijn er gaten voorgeboord voor koperen buizen. De in hoogte verstelbare PARKSIDE bankboormachine “PTBM 400” met de bijpassende forstnerboren “PSB 3 A1” is geschikt voor recht boren.
  • Ruwe oppervlakken en scherpe randen kunnen worden gladgemaakt met de praktische PARKSIDE 20 V Accuschuurmachine “PAEXS 20-Li B2”.

PARKSIDE® Kap- en verstekzaag 2000 W | LIDL – Adviesprijs € 139,00
PARKSIDE® Tafelboormachine 400 W online kopen | LIDL – Adviesprijs € 119,00

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.