logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Lees alles over de nieuwe Doctor Who specials op Disney+!

Eindelijk is een tipje van de sluier opgelicht en hebben we een glimp opgevangen van de aankomende festiviteiten ter ere van het 60-jarig jubileum van Doctor Who. Deze grootschalige viering zal in de vorm van drie gloednieuwe specials komen en belooft een ware traktatie te worden voor fans over de hele wereld. Terwijl het Verenigd Koninkrijk en Ierland zich opmaken voor de uitzending op de vertrouwde BBC, krijgt de rest van de wereld de eer om deze spectaculaire afleveringen te ervaren via het wereldwijde platform Disney+.

3 Doctor Who specials

De drie opwindende specials, namelijk “The Star Beast” (gepland voor 25 november), “Wild Blue Yonder” (gepland voor 2 december), en “The Giggle” (gepland voor 9 december), zullen een onvergetelijke ontmoeting tussen de Veertiende Doctor, briljant vertolkt door David Tennant, en de onvergetelijke Donna Temple-Noble, meesterlijk gespeeld door Catherine Tate, centraal stellen. Hun avonturen zullen echter geen alledaagse tegenstander bevatten, want ditmaal krijgen ze te maken met de schrikwekkende en mysterieuze Speelgoedmaker, wiens karakter wordt geïntroduceerd door niemand minder dan de veelgeprezen acteur Neil Patrick Harris in zijn debuut in de “Doctor Who”-wereld.

Cast

De cast wordt verder verrijkt met nieuwe gezichten, zoals Yasmin Finney in de rol van Rose Temple-Noble en Miriam Margolyes, die de stem van de Meep zal verzorgen. Daarnaast mogen we enkele vertrouwde gezichten verwachten, met Jacqueline King als Sylvia Noble, Karl Collins als Shaun Temple, Ruth Madeley als Shirley Anne Bingham, en Jemma Redgrave als Kate Lethbridge-Stewart.

Bekijk de trailer van de Doctor Who-specials:

Nieuwe seizoen

Fans kunnen nauwelijks wachten tot de première van de eerste special, “The Star Beast,” die gepland staat voor 25 november. Als kers op de taart kunnen we verheugd melden dat het nieuwe seizoen van Doctor Who vanaf 2024 beschikbaar zal zijn op Disney+, en dat belooft een nieuw tijdperk van spannende avonturen en tijdreizen voor de Doctor en haar metgezellen. Het 60-jarig jubileum van Doctor Who belooft een onvergetelijke viering te worden voor Whovians over de hele wereld.

streaming-banner-disney-plus

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.