logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Doctor Strange: Multiverse of Madness

Marvel Studio is er geweldig goed in geslaagd om zoveel mogelijk geheim te houden rondom de nieuwste release: Doctor Strange: Multiverse of Madness. We hebben een trailer en een teaser voorbij zien komen, wat best bijzonder was, omdat er nog heel weinig bekend is over het verhaal van de film. Uit de trailer kunnen we gelukkig wel vast wat dingen opmaken en ons verheugen op flink wat Multiverse-actie. Uiteraard heeft Benedict Cumberbatch weer de hoofdrol, met wat hulp van de zijlijn van America Chavez (Xochitl Gomez) en Wanda Maximoff a.k.a. Scarlet Witch (Elizabeth Olsen).

Weten wat Marvel Phase 4 voor je in petto heeft?

Onthullingen uit de Multiverse of Madness

In de trailer zien we uiteraard een tipje van de sluier opgelicht over de tegenstander van Doctor Strange… Zichzelf! Hij moet het opnemen tegen de duistere Doctor Strange, uit een ander universum. Dat ken je natuurlijk wel uit de Marvel-serie What If…? die op Disney+ te zien is. Daarnaast zien we hoe het Multiverse wordt neergezet: het zal voor veel fans een nieuwe wereld openen met nieuwe helden, onbekende monsters (zie Shuma-Gorath in deze trailer) en verhaallijnen die met elkaar verbonden worden.

streaming-banner-disney-plus

“Het Multiversum is een concept waarvan we beangstigend weinig weten,” staat er bij onderstaande trailer op YouTube. Vanaf 5 mei zie je Doctor Strange in the Multiverse of Madness in de Nederlandse bioscoopzalen.

Bekijk de trailer van Doctor Strange in the Multiverse of Madness

en wil je meer dan alleen de teaser? Dan kun je hieronder genieten van de officiële trailer van Doctor Strange: Multiverse of Madness!

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.