logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Dit zijn de Nederlandse stemmen van Wonder Park

Op zaterdag 21 februari jl. werd de Nederlandse stemmencast van de nieuwe animatiefilm voor de hele familie WONDER PARK gepresenteerd op de Huishoudbeurs. Stemacteurs Stefania, Tim Douwsma en Murth Mossel waren hierbij aanwezig. De presentatie werd gedaan door Levi van Kempen.

De jonge zangeres en actrice Stefania heeft met haar eerste dubbingrol direct een belangrijke stem ingesproken, namelijk die van hoofdpersonage June. De populaire zanger en presentator Tim Douwsma heeft de stem ingesproken van de aap Peanut. Comedians Murth Mossel en Roué Verveer hebben de stemmen van bevers Gus en Cooper ingesproken. Zangeres, violiste en stemactrice Jannemien Cnossen en de bekende acteur en presentator Jan Kooijman zijn te horen als de ouders van June. Acteur en zanger Matheu Hinzen is Banky, de beste vriend van June. Actrice Peggy Vrijens is de zwijn Greta. Tenslotte is acteur, zanger en stemacteur Frans Limburg de blauwe beer Boomer.

Deze Bekende Nederlanders spreken de Nederlandse stemmen van Wonder Park in:

Stefania – June
Roué Verveer – Cooper
Murth Mossel – Gus
Jannemien Cnossen – Mam
Jan Kooijman – Pap
Matheu Hinzen – Banky
Peggy Vrijens – Greta
Tim Douwsma – Peanut
Frans Limburg – Boomer

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.