logo-liggend-wit-donkerblauw

Dit zijn de Nederlandse stemmen van Hotel Transsylvanië 3

In de nieuwe 3D-animatiefilm HOTEL TRANSSYLVANIË 3 van Sony Pictures Animation reis je mee met onze favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen.

De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters.

In de originele versie met de stemmen van o.a. Adam Sandler (Dracula), Andy Samberg (Johnny), Selena Gomez (Mavis), Kevin James (Frank), Fran Drescher (Eunice), Steve Buschemi (Wayne), Molly Shannon (Wanda), David Spade (Griffin), Keegan-Michael Key (Murray) en Mel Brooks (Vlad)

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Charly Luske (Dracula), Liza Sips (Mavis), Ferry Doedens (Johnny), Tony Neef (Geert), Fernando Halman (Murray), Arjan Ederveen (Vlad).

Geregisseerd door Genndy Tartakovsky. Scenario door Genndy Tartakovsky en Michael McCullers.

HOTEL TRANSSYLVANIË 3 draait vanaf 18 juli in voorpremière, in de originele en Nederlands gesproken versie in 3D.

Lees ook onze recensie over Hotel Transsylvanie 3!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

  1. […] absoluut goed uit de verf. Persoonlijk vind ik deze film leuker dan de tweede. Benieuwd naar de Nederlandse stemmen van Hotel Transsylvanie 3? Die vind je onder de […]

  2. […] Geregisseerd door Genndy Tartakovsky. Scenario door Genndy Tartakovsky en Michael McCullers. In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Charly Luske (Dracula), Liza Sips (Mavis), Ferry Doedens (Johnny), Tony […]


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.