logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Dit betekent de samenwerking tussen Riot en Microsoft voor jou


Riot Games en Xbox gaan samenwerken! En dat betekent dat de grootste titels van Riot deze winter naar Game Pass komen. Riot, bekend van League of Legends en Teamfight Tactics, is natuurlijk één van de grootste spelers in online gaming, die mooi combineert met Microsoft Game Pass-community. Maar wat levert de samenwerking tussen Riot en Microsoft jou op?

Een van de grotere voordelen is dat je twee van de grootste communities in één platform kunt combineren. Dat houdt voor MIcrosoft ook in dat de mobiele games een plekje krijgen in de Game Pass, wat een primeur is voor hun platform. Aangezien de games in feite gratis zijn, moet je natuurlijk wel wat voordelen kunnen behalen in deze samenwerking. Dat zijn:

League of Legends (pc)

Een van de meest gespeelde competitieve games ter wereld. Een steunpilaar van het MOBA-genre, in League, nemen twee teams van vijf machtige kampioenen het tegen elkaar op om elkaars basis te vernietigen in een spel dat snelheid, strategie en intensiteit combineert. Met Game Pass ontgrendelen leden alle 160+ kampioenen en krijgen ze vanaf de eerste dag toegang tot elke nieuwe kampioen zodra deze wordt uitgebracht.

League of Legends: Wild Rift (mobiel)

League of Legends: Wild Rift is vanaf de grond opgebouwd voor mobiel en brengt de klassieke 5v5 MOBA-gameplay van League of Legends naar mobiele apparaten, met nieuwe bedieningselementen en een gestroomlijnd gevoel dat is ontworpen voor touchscreens. Game Pass-leden ontgrendelen alle 80+ kampioenen en verlenen vanaf dag één toegang aan elke nieuwe kampioen.

Legends of Runeterra (pc en mobiel)

In dit strategische kaartspel bepaalt vaardigheid uw succes. Mix en match iconische kampioenen, bondgenoten en regio’s van Runeterra om unieke kaartsynergieën te ontgrendelen en je tegenstander te slim af te zijn. Met de ontgrendelde Foundations Set krijgen Game Pass-leden een voorsprong in dit gratis te spelen vriendelijke PVP-kaartspel.

Merchandise koop je bij:

Teamfight Tactics (pc en mobiel)

TFT is een auto-battler-strategiespel waarin spelers League – kampioenen en items in onbeperkte formaties combineren om de zeven andere spelers in een wedstrijd te verslaan. Game Pass-leden krijgen toegang tot een rotatie van Tier One Little Legend-avatars.

Valorant (pc)

Combineer scherpe vuurgevechten en baanbrekende tactische vaardigheden in Valorant, Riot’s snelgroeiende 5v5-personagegebaseerde tactische shooter. Neem het op tegen vijanden in competitieve en niet-gerangschikte modi, evenals Deathmatch en Spike Rush. Game Pass-leden ontgrendelen alle 18 agenten en krijgen op de eerste dag toegang tot alle nieuwe agenten.

Spelers ontvangen ook bonuservaring voor geselecteerde titels.

Games koop je online bij:

Zo koppel je jouw Game Pass aan je Riot-account

Het koppelen van jouw accounts is eenvoudig. Als je een Riot game installeert en speelt via de Xbox app op pc, word je automatisch gevraagd om je Xbox en Riot account te koppelen of een Riot account aan te maken als je er nog geen hebt. Zodra je accounts zijn gekoppeld, worden je voordelen ontgrendeld en ben je klaar om te spelen!

Toegang krijgen tot jouw voordelen:

• Installeer de Xbox App op jouw pc en zorg ervoor dat deze is bijgewerkt naar de nieuwste versie.

• Open de Xbox app op pc en selecteer een van de games van Riot.

• Klik op Play of Installeren.

• Van daaruit wordt je door de stappen geleid om een nieuw Riot-account aan te maken als je er nog geen hebt en dit te koppelen aan jouw Xbox profiel.

• Nadat je je accounts hebt gekoppeld, ontvang je een melding dat je voordelen zijn ontgrendeld en klaar voor gebruik. Het ontgrendelingsproces kan tot 24 uur duren, maar zodra je de melding hebt ontvangen, kun je je schat aan ontgrendelde content in je in-game collecties bekijken met de Rewards Program indicator.

Games koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.