logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuwe show van Disneyland Paris: Together: a Pixar Musical Adventure


Deze zomer lanceert Disneyland Paris een nieuwe originele en exclusieve productie met een aantal van de meest geliefde Pixar Figuren. De show is vanaf 15 juli 2023 dagelijks te zien op het podium van Studio Theater in het Walt Disney Studios Park.

Onder begeleiding van een live orkest, nodigt deze innovatieve en creatieve show gasten uit voor een spectaculaire en poëtische reis die ze laat ervaren hoe muziek en vriendschap ons samenbrengen, terwijl ze door de werelden van Toy Story, Coco, Up, Monsters en co. en Finding Nemo gaan.

Creatieve productie

De show is gevuld met poëzie en creativiteit, of het nu door het state-of-the-art lichtontwerp is, met 200 spots die beweging en muziek complimenteren, of door het bovenaanzicht van de dansers dat hen transformeert in een gigantische caleidoscoop. Tijdens elke voorstelling brengen live muzikanten een eerbetoon aan de tijdloze soundtracks van Pixar en brengen ze een nieuw muziekstuk ten gehore. De mix van een live orkest en een soundtrack die is opgenomen met 54 muzikanten in de iconische studio’s in Nashville zal gasten echt meenemen op een emotionele reis.

Alle films komen voorbij

Deze immersieve show is 5 keer per dag te zien en neemt de gasten mee in bekende Pixar verhalen. Hiermee wordt het aanbod van kwalitatieve shows in Disneyland Paris aangevuld en de positie van het resort als leider van entertainment in Europa versterkt.

Arnaud Feredj en Matthieu Robin, show directors in Disneyland Paris, hebben hun gedurfde artistieke visie op deze show losgelaten om een volledig indrukwekkende, verrassende en hartverwarmende show te creëren. “”TOGETHER: a Pixar Musical Adventure” is gemaakt als een zintuiglijke ervaring met verschillende lagen, die de zintuigen van de gasten prikkelen door middel van livemuziek, visuele technologieën, watereffecten, geuren en meer, waardoor de grens tussen fantasie en werkelijkheid vervaagt”.

Merchandise koop je bij:

Fun facts

Met mobiele decoraties op ware grootte van 6,2 meter hoog en 30 meter breed en 453 m² aan LED-schermen die zich uitstrekken van vloer tot plafond, is dit podium van 650 m² het meest imponerende podium dat ooit in Disneyland Paris is gecreëerd.

Het verhaal van Together

In “TOGETHER: a Pixar Musical Adventure” droomt Charlie, een kind met een passie voor muziek, ervan om het orkest voor het eindejaarsgala te dirigeren. Dan gebeurt er iets onverwachts en verliest Charlie de bladmuziek op de avond voor het concert! Terwijl het kind in slaap valt, komen Woody en zijn Toy Story vrienden tot leven en bundelen ze de krachten om de bladmuziek terug te vinden die verspreid is over verschillende Pixar verhalen.

Van het geliefde speelgoed uit Toy Story tot het levendige decor van Coco, de wereld van Up, Monsters en co. of het onderwaterrif van Finding Nemo: gasten worden uitgenodigd voor een immersieve en multisensorische poëtische reis.

Met meer dan 30 artiesten en Pixar Figuren op het podium, neemt deze artistieke livevoorstelling gasten mee op een episch avontuur door de werelden van Pixar, begeleid door een liveorkest.


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.