logo-liggend-wit-donkerblauw

Disneyland Paris Princess Run


Disneyland Paris Princess Run Datum: 8-5-2020 tot en met 10-5-2020
Adres: Disney Village, 77700 Chessy, Frankrijk (Route)

De Disneyland Paris Princess Run is het eerste runDisney evenement waaraan gasten in 2020 in Disneyland Paris kunnen deelnemen. Het is de eerste keer dat Disneyland Paris een runDisney evenement in het voorjaar organiseert. Deze nieuwe editie biedt enkele nieuwe afstanden om samen met vrienden of familie af te leggen. Deelnemers worden toegejuicht door Disney Figuren en bij de finish ontvangen zij een exclusieve medaille en een souvenir.

Meer weten?

Kaartjes voor attracties en uitjes kopen doe je bij:


De Disney Prinsessen stralen in de verschillende runs

Op zaterdag 9 mei 2020 worden deelnemers van de Disneyland Paris Princess 5K ondergedompeld Diep In De Zee in het hart van de Disney Parken. Deze afstand staat in het teken van Ariel, De Kleine Zeemeermin, en haar vrienden uit deze geweldige Disney klassieker.

Op dezelfde dag kunnen de jongste lopers zich vermaken tijdens de runDisney Kids runs met afstanden van 100m, 200m en 1 km. De trouwe vrienden van de Disney Prinsessen, zoals Suzy en Perla, de schattige muizen uit Assepoester of Meeko, de ondeugende wasbeer van Pocahontas, zijn aanwezig en helpen de jonge deelnemers naar de finish.

De volgende dag, zondag 10 mei 2020, is Belle uit Belle en het Beest bij de Disneyland Paris Princess 8K om het beroemde nummer Be Our Guest een vitale vonk te geven.

Challenge – Assepoester’s 70e verjaardag

In 1950 werd Disney’s geliefde geanimeerde klassieker Assepoester voor het eerst op het grote scherm uitgebracht. Om dit belangrijke jubileum te vieren krijgen hardlopers de kans om deel te nemen aan de Cinderella Challenge 13K door twee afstanden voor volwassenen te lopen. De deelnemers aan deze Challenge ontvangen een nieuwe, extra medaille.

streaming-banner-disney-plus

Nog meer magie met de vijfde editie van het Disneyland Paris Run Weekend

Ook dit jaar kunnen hardlopers van alle niveaus hun hardloopschoenen aantrekken en deelnemen aan de vijfde editie van het Disneyland Paris Run Weekend. Tijdens dit niet-te-missen evenement, dat plaatsvindt van 24 tot en met 27 september 2020, komen sport en magie samen voor een spectaculair leuk weekend met iconische runs en adembenemende challenges.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.