logo-liggend-wit-donkerblauw

Disney+ toont nieuwe content in The House of Disney+

Disney heeft een nieuwe reclamecampagne gelanceerd: ‘House of Disney+’. Deze promotie zal actief zijn in EMEA (Europa, Midden-Oosten en Azië) en richt zich op de unieke line-up en iconische Disney-verhalen van de streamingdienst. Het doel van de campagne is om mensen te verrassen met het volledige aanbod aan tv en films dat beschikbaar is voor abonnees.

Dit omvat een gloednieuwe commercial, “Stories You’d Expect + Stories You Wouldn’t”, waarin verschillende programma’s van Disney+ worden belicht, waaronder “The Walking Dead”, “The King’s Man”, “The Simpsons” en “Toy Story”.

streaming-banner-disney-plus

Usama Al-Qassab, Vice President Marketing Disney+ EMEA, The Walt Disney Company, zegt: “Disney staat bekend om tijdloze storytelling en met deze campagne willen we ervoor zorgen dat kijkers begrijpen dat Disney+ die belofte waarmaakt plus nog veel meer. Onze unieke line-up geeft een unieke dimensie aan onze iconische storytelling, wat betekent dat Disney+ echt voor elk wat wils heeft. Van “The Book Of Boba Fett” tot “The Walking Dead”, en binnenkort in première “Turning Red” tot “Pam and Tommy”, onze reeks van originelen die uitkomen is ongeëvenaard. Je kan zowat alles vinden waar je voor in de stemming bent op Disney+. Sommigen zullen positief verrast zijn door wat ze kunnen vinden.”

Bekijk de Disney+ commercial:

https://www.youtube.com/watch?v=TOlGBy1LFB4&t=57s

Publicis Groupe UK’s Chief Creative Officer Ben Mooge, in samenwerking met het Leo Burnett London team, zei: “Disney+ is snel bekend aan het worden voor TV en films buiten de verwachtingen – zoals zo velen van ons die tijdreisden met de ‘Beatles: Get Back’ onlangs kunnen getuigen. Disney heeft 100 jaar rijke erfenis van het leggen van de lat op het gebied van storytelling en productie – dus we hebben dezelfde zorg en vakmanschap meegebracht in het tot leven brengen van deze vertrouwde maar verrassende House of Disney+. Door CGI te mengen met live action en alles daar tussenin, heeft Ian ons geholpen een film te maken die de content op Disney+ waardig is.”

Binnenkort kun je de volgende series verwachten

Pam en Tommy

“Pam & Tommy” neemt je mee naar de vroege dagen van het internet en is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de sekstape van Pamela Anderson (Lily James) en Tommy Lee (Sebastian Stan). Nadat een ontevreden aannemer (Seth Rogen, “Long Shot”) de tape uit het huis van het koppel had gestolen, ging de video van een underground bootleg-VHS-nieuwsgierigheid naar een wereldwijde sensatie toen hij in 1997 op het internet verscheen. Een liefdesverhaal, misdaadverslag en waarschuwende boodschap in één. De achtdelige Original-serie onderzoekt de overlap van privacy, technologie en bekendheid, waarmee de oorsprong van ons huidige Reality TV-tijdperk wordt teruggeleid naar een gestolen tape die door miljoenen mensen is gezien, maar slechts bedoeld was voor een publiek van de twee geliefden. Vanaf 2 februari naar Disney+.

The King’s Man

Ontdek de oorsprong van de allereerste onafhankelijke inlichtingendienst in “The King’s Man”. Het verhaal volgt één man die tegen de klok moet racen om een verzameling van de ergste tirannen en criminele meesterbreinen uit de geschiedenis te stoppen die bijeenkomen om een oorlog te beramen die miljoenen zal uitroeien. Komt op 23 februari naar Disney+.

The Walking Dead, seizoen 11b

In februari keert ‘The Walking Dead’ terug. Veel van onze helden vechten tegen het dreigende hellevuur tijdens de Reaper aanval, terwijl anderen de strijd aangaan met Moeder Natuur in Alexandria. Zullen de bewoners van Alexandria in staat zijn om de stukken bij elkaar te rapen en wie is er nog in leven om te helpen? Zullen hun relaties helen of breken? Zal het teken van vrede worden geaccepteerd of afgewezen? Waar sommigen opnieuw hoop vinden, is er voor anderen geen weg meer terug. Eén waarheid staat vast: levens staan op het spel. Elke beslissing verandert hun toekomst, hun overlevingskansen en de toestand van elke gemeenschap drastisch. Komt op 21 februari naar Disney+.

The Dropout

Geld. Romantiek. Tragedie. Teleurstelling. De serie “The Dropout” gaat over Elizabeth Holmes (Amanda Seyfried) en Theranos is een ongelooflijk verhaal over ambitie en roem die vreselijk mis zijn gegaan. Hoe kon ’s werelds jongste zelfgemaakte vrouwelijke miljardair alles in een oogwenk verliezen?

How I met your father

In de nabije toekomst vertelt Sophie haar zoon het verhaal van hoe ze zijn vader heeft ontmoet: een verhaal dat ons terug naar het heden katapulteert waar Sophie en haar hechte vriendengroep bezig zijn uit te zoeken wie ze zijn, wat ze willen uit het leven, en hoe ze verliefd kunnen worden in het tijdperk van dating-apps en onbeperkte opties. Komt naar Disney+ op 9 maart.

Turning Red

Disney en Pixar’s Turning Red introduceert Mei Lee (stem van Rosalie Chiang), een zelfverzekerde, sukkelige 13-jarige meid die hangt tussen haar rol als plichtsgetrouwe dochter en de chaos van de pubertijd. Haar beschermende moeder Ming (stem van Sandra Oh) is bijna altijd in de buurt – een ongelukkige realiteit voor de tiener. En alsof veranderingen in haar interesses, relaties en lichaam niet genoeg waren, wanneer ze te opgewonden raakt (wat praktisch ALTIJD is), “poef” ze in een gigantische rode panda! Geregisseerd door Academy Award winnaar Domee Shi (Pixar short “Bao”) en geproduceerd door Lindsey Collins. Komt naar Disney+ op 11 maart.

The Ice Age Adventures of Buck Wild

The Ice Age Adventures of Buck Wild” zet de hilarische avonturen van je favoriete prehistorische zoogdieren voort. Hierin gaan de opossumbroers Crash en Eddie op zoek naar een eigen plek, maar komen al snel vast te zitten in een enorme ondergrondse grot. Ze worden gered door de eenogige, avontuurminnende wezel die op dinosauriërs jaagt, Buck Wild, en samen moeten ze het opnemen tegen de weerbarstige dinosaurussen die in de Lost World wonen. Komt op 25 maart naar Disney+.

Moon Knight

Moon Knight” volgt Steven Grant, een zachtaardige medewerker van een cadeauwinkel, die wordt geplaagd door black-outs en herinneringen aan een ander leven. Steven ontdekt dat hij een dissociatieve identiteitsstoornis heeft en deelt een lichaam met huurling Marc Spector. Terwijl de vijanden van Steven/Marc op hen afkomen, moeten ze hun complexe identiteiten doorgronden terwijl ze in een dodelijk mysterie tussen de machtige goden van Egypte terechtkomen.

streaming-banner-disney-plus

The Kardashians

Wanneer het aftellen naar het nieuwe jaar eindigt, begint het aftellen naar de nieuwe show. De Kardashians komen binnenkort naar Disney+! De Kardashian/Jenner-familie brengt hun spannende volgende hoofdstuk naar Disney+ in deze nieuwe, intieme reis door hun leven, met Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West, Khloe Kardashian, Kendall Jenner en Kylie Jenner. Fulwell 73 partner Ben Winston executive produceert samen met Emma Conway en Elizabeth Jones met Danielle King als showrunner en executive producer.

Pistol

Gebaseerd op de memoires van de legendarische Sex Pistols-gitarist Steve Jones uit 2018, Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol, biedt de serie een fascinerend nieuw perspectief op een van de grootste rockverhalen ooit: verhuizen van de gemeentehuizen in West-Londen naar Vivienne Westwood en Malcolm McLaren’s beruchte Kings Road SEX shop, tot de internationale controverse die kwam met de release van “Never Mind the Bollocks”, dat vaak wordt genoemd als een van de meest invloedrijke albums aller tijden.

West Side Story

Van producer en regisseur Steven Spielberg, met een script van scenarioschrijver en toneelschrijver Tony Kushner, komt “West Side Story”. De film, een bewerking van de musical uit 1957, vertelt het verhaal van verboden liefde en de rivaliteit tussen de Jets en de Sharks, twee straatbendes met verschillende etnische achtergronden.

Voor het hele gezin

Robuust ouderlijk toezicht zorgt ervoor dat Disney+ een geschikte kijkervaring blijft voor iedereen in het gezin. Abonnees kunnen toegangslimieten instellen voor inhoud voor volwassenen en met een pincode beveiligde profielen maken naast de reeds bestaande kinderprofielen om ouders en voogden gemoedsrust te geven.

Waar kijk je de komende maanden naar uit op Disney+?

streaming-banner-disney-plus

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.