logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Binnenkort te streamen: The English

‘The English’, een epische western, neemt de kernthema’s identiteit en wraak als uitgangspunt om een bijzondere en meeslepende parabel te vertellen over ras, macht en liefde. Een aristocratische Engelse vrouw, Lady Cornelia Locke en een Pawnee ex-cavalerieverkenner, Eli Whipp, komen samen in het midden-Amerika van 1890 om een gewelddadig landschap te doorkruisen dat op dromen en bloed gegrondvest is. ‘The English’ is vanaf 12 april exclusief te streamen via Disney+.

Bekijk de trailer van The English

Over The English

Lady Cornelia Locke en Eli Whipp hebben een duidelijk besef van hun lotsbestemming, maar geen van beiden is zich ervan bewust dat het geworteld is in een gedeeld verleden. Ze moeten steeds angstaanjagende obstakels overwinnen die hen fysiek en psychisch tot in hun kern op de proef zullen stellen. Maar naarmate elk obstakel geslecht wordt, komen ze dichter bij hun uiteindelijke bestemming, de nieuwe stad Hoxem, Wyoming. Het is hier, na een onderzoek door de plaatselijke sheriff Robert Marshall en de jonge weduwe Martha Myers naar een reeks bizarre en macabere onopgeloste moorden, dat de volle omvang van hun met elkaar verweven geschiedenis echt begrepen zal worden, en ze zullen oog in oog komen te staan met een toekomst die hun verdere leven zal bepalen.

streaming-banner-disney-plus

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.