logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekijk de trailer van Disney en Pixar’s Elio

Eeuwenlang hebben mensen berichten het universum ingestuurd, op zoek naar antwoorden – in Disney en Pixar’s gloednieuwe film ‘Elio‘ antwoordt het universum eindelijk! De film is geregisseerd door Adrian Molina (scenarioschrijver en co-regisseur van “Coco“) en geproduceerd door Mary Alice Drumm (associate producer van “Coco”). De film Elio zal in het voorjaar van 2024 te zien zijn in de bioscoop.

Bekijk de trailer van Elio

Over Elio

In de gloednieuwe film maken we kennis met Elio, een underdog met een grote verbeelding. Hij wordt per ongeluk opgestraald naar het Communiversum, een interplanetaire organisatie met vertegenwoordigers van sterrenstelsels van alle uithoeken. Elio wordt ten onrechte aangewezen als ambassadeur van de aarde voor de rest van het universum en is totaal niet voorbereid op dat soort druk. Hij moet nieuwe banden smeden met excentrieke buitenaardse wezens, een reeks enorme beproevingen overleven en op de één of andere manier ontdekken wie hij bestemd is om te zijn. 

Dit zijn de stemmen van Elio

  • Elio’s moeder – America Ferrera
  • Olga – America Ferrera
  • Ambassador Questa – Jammela Jamil
  • Ambassador Grigon – Brad Garrett
  • Elio – Yonas Kibreab

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.