logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Maak kennis met de Disney Lorcana Trading Card Game Companion app


Illumineers, houd de inkt klaar! De officiële Disney Lorcana Trading Card Game Companion app wordt vandaag gelanceerd door Ravensburger, vlak voor de langverwachte lancering van het spel in augustus. De gratis app is nu beschikbaar voor iOS en Android en biedt spelers en verzamelaars een digitale bibliotheek met speelkaarten en andere informatie over alles wat met het Disney Lorcana Trade Card Game (TCG) te maken heeft.

Benieuwd naar Disney Lorcana? Wij leggen je uit hoe het werkt!

Catalogus, spelhulp en tutorial

De Disney Lorcana TCG Companion app bevat een complete kaartencatalogus, die spelers kunnen gebruiken om bij te houden welke kaarten ze in hun collectie hebben en welke kaarten ze op hun verlanglijstje hebben staan om aan hun deck toe te voegen. Zowel beginners als gevorderden zullen de deckbuilding functie van de app waarderen, waarmee ze hun eigen deck kunnen maken en beheren vanaf hun telefoon. Andere hoogtepunten van de app zijn gemakkelijk toegankelijke informatie over hoe-te-spelen en video’s, een teller voor lore-punten en de laatste nieuwsupdates van Disney Lorcana TCG . De app kan vanaf nu gedownload worden via de Apple App en Google Play Stores of door naar TCG DisneyLorcana.com te gaan.

Merchandise koop je bij:

De introductiefase

Fans worden steeds enthousiaster nu de kans om Disney Lorcana TCG te verkrijgen steeds dichterbij komt. Deelnemers aan Gen Con (3-6 augustus, Indianapolis, IN) krijgen wereldwijd de eerste kans om Disney LorcanaThe First Chapter aan te schaffen bij de Ravensburger stand (#2001). De volledige reeks producten en accessoires zijn op 18 augustus in lokale gespecialiseerde trading card, spellenwinkels en in de Disney parken verkrijgbaar. Vanaf 1 september kunnen fans Disney Lorcana TCG ook kopen bij lokale spellenwinkels.

Over Disney Lorcana TCG

Disney Lorcana TCG is een nieuw, fantastisch en gezellig  Trading Card Game waarin spelers de rol van “Illumineers” op zich nemen en magische inkt gebruiken om een team van “glimmers” op te roepen – Disney-personages die op bekende manieren verschijnen maar ook zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien. Het doel van het spel is om als eerste speler 20 lore te verzamelen. Het spel wordt in augustus gelanceerd in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Nederland, Italië en Luxemburg.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.