logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Vanaf 3 april op Disney+: Iwájú


De nieuwe originele Disney-animatieserie, Iwájú, neemt je mee naar een futuristisch Lagos in Nigeria, waar het spannende coming-of-age-verhaal van Tola centraal staat. Tola, een jong meisje dat op een rijk eiland woont, wordt vergezeld door haar techniekgekke beste vriend Kole. Samen trotseren ze de geheimen en gevaren van hun verschillende werelden, waarbij ze onverwachte ontdekkingen doen en tegen uitdagingen moeten vechten.

Disney x Kugali

Iwájú is meer dan alleen een verhaal; het is een unieke samenwerking tussen Disney en Kugali, een pan-Afrikaans entertainmentbedrijf dat de rijke diversiteit en cultuur van het Afrikaanse continent omarmt. Deze serie belooft niet alleen opwindende avonturen en fascinerende personages, maar ook een diepgaande verkenning van thema’s zoals vriendschap, identiteit en het overwinnen van obstakels.

Bekijk de trailer van Iwájú

Iwaju: vanaf 3 april

Met de lancering van Iwájú op 3 april op Disney+, kunnen kijkers zich verheugen op een visueel verbluffende reis naar een wereld die zowel vertrouwd als betoverend nieuw is. Mis deze unieke kans niet om de magie van Iwájú te ervaren en jezelf onder te dompelen in een verhaal dat de grenzen van verbeelding en innovatie overschrijdt.

streaming-banner-disney-plus

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.