logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Disney·PIXAR’s Inside Out sluit aan bij Disney Infinity 3.0


Disney Interactive kondigt vandaag de nieuwste Play Set aan voor Disney Infinity 3.0: Disney·PIXAR’s Inside Out, een innovatieve en interactieve spelmodus gebaseerd op de nieuwste PIXAR-film “Inside Out” (“Binnenstebuiten”). De nieuwe Play Set voor Disney Infinity 3.0 is beschikbaar vanaf het najaar 2015 in verschillende winkels in Nederland. Disney Infinity 3.0 is de interactieve videogame van Disney Interactive waar Disney-fans kunnen spelen met personages uit al hun favoriete films van Disney, Disney·PIXAR, Marvel en Star Wars die samenkomen in één wereld.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Inside Out play set
De nieuwe Play Set is gebaseerd op Disney·PIXAR’s “Inside Out” (“Binnenstebuiten”), die op 15 juli in première gaat in de Nederlandse bioscopen. De videogame vindt plaats in het hoofd van Riley, nadat zij vlak voor het slapen gaan per ongeluk beelden uit een enge film op televisie ziet. De emoties in haar hoofd –Plezier, Angst, Woede, Afgunst en Verdriet – werken samen om Riley uit haar nachtmerrie te halen nadat er rumoer is ontstaan in Verbeeldingsland na het zien van de film. Broccoli bomen, doperwt kanonnen, vleermuizen en zelfs enge moeras-figuren rennen door het brein van Riley. Spelers moeten Riley’s emoties helpen in de tocht door Verbeeldingsland, samenwerken en gebruik maken van de krachten en kenmerken van iedere emotie om de tegenstanders in Verbeeldingsland te verslaan. Belangrijk daarbij is dat Riley’s herinneringen terug gebracht worden naar het lange termijn geheugen met de hulp van de breinagenten, voor zij ontwaakt uit haar nachtmerrie.

De drie elementen die een geheel nieuwe ervaring geven aan het videogamen, zijn:

· Wolken die vervagen, wegdrijven en/of oplichten;

· Muziek platformen die getimed en synchronisch meeklinken op de maat;

· Zwaartekracht barrières die de speler en de wereld waarin hij zich bevindt, binnenstebuiten keert.

FIGURINES VOOR INSIDE OUT PLAY SET
De karakters (figurines) voor de nieuwe Play Set, zijn:

· Plezier. Een optimistische en positieve zonnestraal dat ieder avontuur leuk en vrolijk maakt. Zij springt over negatieve kloven zoals niemand anders dat kan.

· Angst. Een verschrikkelijke bulk aan zenuwen die ervoor zorgen dat hij het snelste kan rennen. Daarmee kan hij bruggen en platformen overbruggen voordat die instorten.

· Woede. Een karakter met een kort lontje dat met gemak over lava zeeën kan rennen.

· Afkeer. Altijd vol walging, door het afzetten vanaf wolken laat het haar hoger springen dan wie ook.

· Verdriet. Zorgelijke vriend die wolken van verdriet omzet naar melancholieke vrolijkheid. Verdriet reist op wolken die uitvagen onder haar.

Disney Infinity 3.0 is ontwikkeld door Avalanche Software in samenwerking met Ninja Theory, Sumo Digital, Studio Gobo en United Front Games en is beschikbaar voor PlayStation®4, PlayStation®3 computer entertainment systemen, Xbox One, het alles-in- één games en entertainment systeem en Xbox 360 games en entertainment systeem van Microsoft, Nintendo Wii U™, PC en iOS en Android.

Het Disney Infinity 3.0 Starter Pack bevat de Disney Infinity 3.0 Base en videogame software, de Star Wars: Twilight of the Republic Play Set, de figurines Ahsoka Tano en Anakin Skywalker, en een online code waarmee content verkregen kan worden voor PC en mobiele devices. Andere Disney Infinity Play Sets, figurines en Toy Box Epansion Games zijn apart verkrijgbaar.

Alle figurines en power discs van Disney Infinity 1.0 en 2.0 zijn compitable met Disney Infinity 3.0 in de verbeterde Toy Box. Power discs worden voor het eerst verkocht in franchise-specifieke verpakkingen per vier stuks. Extra Disney, Disney•PIXAR, Marvel en Star Wars figurines en Play Sets worden op een later tijdstip bekend gemaakt.

DISNEY INTERACTIVE
Disney Interactive, een van ’s werelds grootste ontwikkelaars op het gebied van hoogwaardige interactieve entertainment op alle platformen, is onderdeel van The Walt Disney Company en verantwoordelijk voor de globale ontwikkeling en distributie van interactieve entertainment, multi-platform videogames en familie-gerichte content op alle bestaande en opkomende digitale media platformen. Disney Interactive produceert en distribueert een breed portfolio aan content van Disney Interactive games en Disney Interactive Media. De producten en content die door Disney Interactive worden uitgebracht en uitgevoerd bevatten blockbuster mobiele, sociale en console games, online virtuele werelden, de #1 entertainment omgeving voor kinderen en de #1 portfolio op het web voor families en ouders. Disney Interactive is het interactieve entertainment onderdeel van The Walt Disney Company (NYSE: DIS).

MARVEL ENTERTAINMENT
Marvel Entertainment, LLC, een volledig dochterbedrijf van The Walt Disney Company, is een van ’s werelds meest prominente entertainment bedrijven dat gebaseerd is op personages en gebouwd op een bewezen bibliotheek van meer dan 8.000 personages die een rol hebben gespeeld in verschillende media over de afgelopen 70 jaar. De Marvel franchises zijn terug te zien in entertainment, licensing en publishing.

Meer informatie over Disney Infinity is te vinden op de officiële website van Disney of via het YouTube-kanaal.

STAR WARS © & ™ Lucasfilm Ltd. All Rights Reserved.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.