logo-liggend-wit-donkerblauw

Gaming: Digimon Survive


BANDAI NAMCO heeft tijdens de Digimon Con een nieuwe trailer uitgebracht voor de tactische RPG-hybride met visuele roman DIGIMON SURVIVE. Deze nieuwe trailer voor DIGIMON SURVIVE laat je kennismaken met de hoofdpersonen uit de game, met wie jij in contact zult komen tijdens het spelen van het spel. Je ziet duidelijk dat de verschillende stijlen van de tekenfilm zijn gecombineerd met het Tactical RPG-genre. DIGIMON SURVIVE verschijnt in 2022 op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De game zal ook compatibel zijn met de PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

digimon survive

Merchandise koop je bij:

De trailer is onderdeel van Digimon Con waar Producer Kazumasa Habu meer details deelde en vragen van fans wist te beantwoorden rond de game en diens ontwikkeling. Het Digimon Con-programma kan je hier raadplegen, gevolgd door de Q&A-sessie, kun je hier terugvinden:

Games koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.