logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bezoekers van Dierenrijk staan dit voorjaar oog in oog met dinosaurussen

Bezoekers van Dierenrijk kunnen dit voorjaar op ontdekkingstocht gaan in het tijdperk van de dinosaurussen. Langs de wandelroute komen bezoekers oog in oog te staan met twintig levensechte brullende prehistorische dino’s. De creaties zullen van 15 april tot en met 6 juni te zien zijn in de dierentuin in Mierlo.

Tijdens de Dino weken nemen onder meer een vijf meter lange Tyrannosaurus Rex, een zes meter hoge Stegosaurus en een Spinosaurus van zelfs zeven meter hoog hun intrek in het park. De twintig prehistorische dieren komen verspreid over het park te staan. Deze levensechte creaties zijn normaal gesproken te zien in World of Dinos, de grootste dino expo van Europa.

Intense beleving

“Het is geweldig dat bezoekers deze dino’s van dichtbij kunnen bekijken. Een aantal van deze creaties bewegen en maken ook geluid, wat zorgt voor een intense beleving,” vertelt een enthousiaste Roel Huibers, general manager van Dierenrijk. Bij alle creaties komen borden met informatie over de gewoonten, het eetgedrag en manier van leven.

Kinderfeestje

Het is voor kinderen ook mogelijk om hier hun kinderfeestje te vieren. Huibers vertelt: “Kinderen kunnen hier samen met hun vriendjes en vriendinnetjes de dinowereld van dichtbij bekijken. Aan de hand van een Dino-bingokaart kunnen ze speuren naar de creaties in het park.”

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.