logo-liggend-wit-donkerblauw

Trailer: Die Hart the Movie

Die Hart the Movie poster

Prime Video presenteert de officiële trailer voor de film Die Hart, die op 24 februari in meer dan 240 landen wereldwijd exclusief op Prime Video in première gaat. De satirische actiekomedie volgt Kevin Hart in zijn streven naar een levensveranderende rol. Die Hart wordt geproduceerd door Hartbeat, Hart’s wereldwijde mediabedrijf.

Over Die Hart The Movie

In Die Hart The Movie ziet Hart een gefictionaliseerde versie van zichzelf spelen, terwijl hij van plan is om niet in een hokje te worden geplaatst als een komische wingman, maar serieus te worden genomen als een actiefilmster. Kevin Hart gaat naar de ‘actieheldenschool’ van Ron Wilcox, gespeeld door John Travolta, waar hij probeert te leren hoe hij een van de meest begeerde actiesterren in de branche kan worden.

Bekijk de trailer van Die Hard The Movie

Cast en makers

  • Kevin Hart (Ride Along, Fatherhood, Me Time)
  • John Travolta (Paradise City, Eye for an Eye)
  • Nathalie Emmanuel (Game of Thrones, Fast & Furious franchise)
  • Josh Hartnett (Wrath of Man, Paradise Lost)
  • Jean Reno (Call My Agent!, 22 Bullets)

De film is geregisseerd door Eric Appel (Brooklyn Nine-Nine) en geschreven door Derek Kolstad (John Wick: Chapter 1, 2 & 3).

streaming-banner-prime-video

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.