logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Alles over Diablo IV: Vessel of Hatred


Diablo IV, een van de meest verwachte games van 2023, breidt uit met zijn eerste uitbreiding: Vessel of Hatred, die vanaf 8 oktober beschikbaar zal zijn. Tijdens de Xbox Showcase werd de cinematische première onthuld, en je kunt deze hier bekijken. Voorverkoop is nu beschikbaar, wat je directe toegang geeft tot cosmetische beloningen in de game.

Lees hier onze review over Diablo IV

Bereid je voor op de duisternis: nieuwe inhoud

Nieuwe Class: Spiritborn

Maak kennis met de Spiritborn, een nieuwe klasse die behoort tot de toppredatoren van de jungle. Gehard door strijd en doordrenkt met mystieke synergieën, komen de Spiritborn alleen tot leven in de diepe jungle van Nahantu. Omarm de etherische geesten die verweven zijn met deze oude beschaving en ontdek hun unieke krachten.

Ga direct naar Diablo IV op BOL.com.

Nieuwe Regio: Nahantu

Ontdek Nahantu, een nieuwe jungleregio vol geheimen, gevaarlijke nieuwe dungeons, forten en woeste demonen van strijdende stammen. Deze regio brengt een geheel nieuwe omgeving vol uitdagingen en avonturen.

Vervolg de campagne

Vessel of Hatred gaat verder waar Diablo IV eindigde. Neyrelle is nog steeds in de greep van Mephisto, en het is aan jou om haar te redden. Volg Neyrelle diep de oeroude jungle in terwijl ze worstelt met de gevangen Prime Evil. Ontwar Mephisto’s duistere complot terwijl nieuwe vijanden je omsingelen en proberen je te verslaan. Het lot van Neyrelle en de toekomst van Sanctuary liggen in jouw handen.

Nieuwe game updates

Vessel of Hatred introduceert grote updates voor alle Diablo IV-spelers, waaronder nieuwe klassvaardigheden, paragon-borden, legendarische glyfen, nieuwe dungeons, activiteiten van de Tree of Whispers en meer. Vecht nooit alleen, want nieuwe huurlingen kunnen je vergezellen op je avontuur. Deze bondgenoten groeien in kracht en zijn uitgerust met unieke vaardigheden om je te helpen in gevechten.

Bekijk de trailer van Vessel of Hatred

Daarnaast is er een nieuwe co-op PvE-modus, waarin je samen met vrienden doelen moet voltooien en bazen moet verslaan in een meerlagige dungeon, met daarbij de kans op waardevolle loot en beloningen.

Edities en bonussen voor digitale voorverkoop

Vessel of Hatred is beschikbaar in verschillende digitale edities:

  • Standard Edition (€39,99): Bevat het sneeuwluipaard huisdier Alkor en de Mother’s Lamentary Legendary edelsteen in Diablo Immortal.
  • Deluxe Edition (€59,99): Bevat alles uit de Standard Edition, plus het hondachtige huisdier Hratli, de Nahantu War-cat Mount en een Premium Seasonal Battle Pass Unlock in Diablo IV.
  • Ultimate Edition (€89,99): Bevat alles uit de Deluxe Edition, plus de Nahantu Unearthed Armor-bundel, het tijger-huisdier Natalya, 3.000 platina, de Wings of the Faith Cosmetic en een town portal in Nahantu-thema.

Diablo IV en Vessel of Hatred bieden cross-platform play en cross-progression op Windows PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam, met co-op voor maximaal vier spelers, inclusief couch co-op voor twee spelers op consoles. Om Vessel of Hatred te spelen, heb je de basisgame nodig.

Bereid je voor op een nieuwe, duistere reis in Diablo IV: Vessel of Hatred. Bestel nu en verzeker jezelf van exclusieve beloningen en een vroege toegang tot de nieuwste avonturen in Sanctuary.

Games koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.