logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Deze (solar)tuinverlichting is onmisbaar voor zomerse avonden


De komende maanden bieden je terras en andere buitenruimtes een uitbreiding van je leefruimte: ze zijn perfect voor gezellige diners met familie en vrienden en voor ontspanning na een lange dag. Met het juiste buitenlicht van Paulmann, passend bij jouw stijl, ben je helemaal klaar voor de zomer!

Oplaadbare lampen

Handig en elegant: draagbare oplaadbare lampen Mobiele acculampen zijn veelzijdig inzetbaar op het terras, balkon of in de tuin. Zodra de avond valt, creëren ze een romantische sfeer en ze zijn gemakkelijk mee naar binnen te nemen. De Gilo en Tuni zijn compacte LED-tafellampen die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden, of het nu op de camping is, in de tuin, op het terras of in de woonkamer.

Hun tijdloze ontwerp past bij vrijwel elk interieur. Het warmwitte licht zorgt voor een aangename sfeer, en de hoogwaardige materialen garanderen een lange levensduur. Met een USB-C-aansluiting zijn deze lampen oplaadbaar. Na 5 tot 6 uur opladen kunnen ze tot wel 10 uur lang op volle helderheid branden.

Gilo: €50,95

Wandlampen op zonne-energie

Praktisch en veilig: zonnelampen Solarlampen van Paulmann bieden voordelige en milieuvriendelijke verlichting voor buitenruimtes, omdat ze werken op zonne-energie. Ze zijn geschikt voor diverse toepassingen, van decoratieve accenten aan de voorkant van het huis met wandarmaturen zoals de Diskola, Bordola en Sorova, tot het verlichten van tuinpaden.

Met solarlampen heb je geen gedoe met kabels en kunnen ze overal worden geïnstalleerd. Bovendien gaan ze automatisch aan bij schemering, waardoor je buitenruimte ’s avonds altijd verlicht is. Na installatie moeten solarlampen twee tot tien dagen worden opgeladen met daglicht, zodat ze ’s nachts optimaal kunnen functioneren.

Diskola: €81,95

Extra veiligheid

Voor extra beveiliging rondom het huis kun je kiezen voor solarlampen met bewegingssensoren. Deze wandlampen voorzien de gevel, het terras en de buitendeuren van een elegant licht dat tegelijkertijd een veilig gevoel geeft. Langs paden en opritten zorgen LED-bolderlampen zoals de Ryse en Marisol voor een stijlvolle sfeer.

Marisol: €83,95 Ryse: €61,95

Plug & shine

Ontwerp je eigen tuinverlichting met Plug & Shine Met het Plug & Shine tuinverlichtingssysteem kun je op een eenvoudige en stijlvolle manier je paden verlichten in slechts drie stappen.

De LED-grondinbouwlampen zijn geschikt voor zowel kleine als grote tuinen en zorgen voor veilige verlichting van de tuinpaden. De Floor Kit is een handige startersset die alles bevat wat je nodig hebt om te beginnen, en legt eenvoudig de basis voor je tuinverlichtingssysteem. Bovendien zijn deze lampen insectvriendelijk.

Ga direct naar Paulmann op:

Reeks tuinspots

Slimme lampen zoals de LED-tuinspot Shira kunnen je tuin verlichten in felle kleuren of verschillende tinten wit, waardoor speciale lichteffecten worden gecreëerd. Matthew Pottage, curator bij de Royal Horticultural Society (RHS) Wisley, adviseert: “Ik geef de voorkeur aan een eenvoudige reeks spots: ze zijn gemakkelijk te installeren en als je verhuist neem je ze mee naar je nieuwe tuin. Een tip: zorg ervoor dat je de lampen zo positioneert dat je ze niet ziet, of dat ze niet in je ogen schijnen. Mijn spotlights staan langs het huis en werpen licht over de plantenpotten. Zorg er natuurlijk ook voor dat ze niet richting de buren schijnen!” De spotlights kunnen worden bediend via Zigbee met een smartphone, spraakcommando of afstandsbediening.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.