logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Deze items van Marvel Avengers moet je als fan in huis hebben

De superhelden van Marvel hebben (ook dankzij de vele stoere films die er over gemaakt zijn) een flinke opmars gemaakt. Oude fans hebben hun liefde weer kunnen verjongen, en jonge fans hebben nieuwe helden gevonden om naar op te kijken. Maar wist je ook dat er stoere items van Marvel Avengers te koop zijn? Wij hebben er een paar opgesnord en op een rijtje gezet. Lees en verwonder jezelf over de wondere wereld van Marvel!

Marvel Titan van Hasbro

Een coole manier om je verzameling superhelden meteen een boost te geven is met de 30-centimeter grote figuren uit de Titan-figurines serie van Hasbro. Heel beweeglijk zijn ze niet: je kunt ze enkel bewegen bij de schouders en de heupen, maar daardoor zien ze er wel weer heel stoer uit. Dankzij het grote formaat is er genoeg aandacht geweest voor de vormgeving, waardoor de helden er bijna levensecht uitzien. Heb je een Titan FX Powerpack, dan kunnen de Marvel Titan-helden zelfs geluiden maken en zinnen uitspreken. Een en eenzelfde Titan FX Powerpack kan op alle figuren gebruikt worden. Er zijn dan ook sets met en zonder zo’n powerpack beschikbaar. Doordat niet alleen de Titan figuren er goed uitzien, maar ook de dozen met de nodige aandacht zijn vormgegeven, kun je er ook voor kiezen om ze met doos en al tentoon te stellen in je mancave.

Unieke Marvel-producten

Er zijn nog veel meer items beschikbaar uit het Marvel-universum. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie! Meer merchandise van films en series – voor alles wat je nerd-hart begeert: kijk eens op www.zavvi.nl!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.