Deze games kun je verwachten van Ubisoft


In Los Angeles is de E3 gamebeurs nog in volle gang, waarbij de grote gamemaatschappijen stuk voor stuk hun plannen voor het komende jaar bekendmaken. Hieronder vind je de line-up van Ubisoft, met een paar fantastische titels in het vooruitschiet. Naar welke game kijk jij het meeste uit?

Assassins Creed Odyssey

Assassin’s Creed Odyssey is vanaf 5 oktober 2018 verkrijgbaar voor PlayStation 4 (Pro), Xbox One (X) en PC. Assassin’s Creed Odyssey vindt plaats in het oude Griekenland, in de vijfde eeuw voor Christus, tijdens de Peloponnesische Oorlog tussen Sparta en Athene. In een wereld rijk aan mythen en legenden, kruipen spelers in de huid van Alexios of Kassandra,  een huursoldaat met Spartaans bloed dat door familie ter dood is veroordeeld. Spelers beleven de epische transformatie van een jonge outcast naar een legendarische held en onthullen de waarheid over hun mysterieuze afstamming.

Assassin’s Creed Odyssey is een role-playing game waar keuzes centraal staan ​​in de beleving. Een geheel nieuw interactief dialoogsysteem stelt spelers in staat hun eigen weg te banen en invloed uit te oefenen op de wereld, personages en het verhaal van de game. Spelers zijn in staat om hun wapens en uitrusting aan te passen, nieuwe vaardigheden te beheersen en gaan gevechten aan tussen Sparta en Athene met honderden soldaten. Spelers verkennen open zeeën, passen hun schip aan en werven hun eigen bemanning met de terugkeer van zeegevechten. Ontdek heel Griekenland, van ongerepte stranden tot levendige steden, van de hoogten van besneeuwde bergtoppen tot de diepten van de Egeïsche Zee.

Tom Clancy’s The Division 2

Tom Clancy’s The Division 2 verschijnt op 15 maart 2019 voor Xbox One (X), Playstation 4 (Pro) en PC. De game biedt een enorme campagne die organisch uitmondt in robuuste endgame-content. Daarnaast wordt Tom Clancy’s The Division 2 regelmatig aangevuld met post-launch content. Zo hebben spelers een jaar lang gratis toegang tot extra verhaalmissies, mapuitbreidingen en nieuwe gamefuncties en is er een optionele premium-pass die spelers een jaar lang extra exclusieve content biedt. Meer details worden op een latere datum onthuld.

Tom Clancy’s The Division 2 brengt spelers naar een verscheurd Washington D.C., zeven maanden nadat een dodelijk virus in New York City is uitgebroken. Als Division-veteranen zijn spelers de laatste hoop om de ondergang van de samenleving tegen te gaan en de machtsgreep van de vijandige facties op de stad te voorkomen. Spelers die kans willen maken om al eerder met de game aan de slag te gaan, schrijven zich nu in voor de bèta via http://thedivisiongame.com/beta.

Beyond Good and Evil 2

Tijdens de Electronic Entertainment Expo (E3) is een eerste samenwerking aangekondigd met HitRECord. HitRECord is een creatief samenwerkingsplatform, gevestigd in LA, dat werd opgericht door Joseph Gordon-Levitt. Joseph Gordon-Levitt en Guillaume Brunier, senior producer van Beyond Good & Evil 2, verschenen samen op het podium tijdens Ubisofts persconferentie om alle artiesten uit te nodigen voor het Space Monkey Program, om zo samen te werken aan content als posterontwerpen, radioadvertenties en muziek die in de game verschijnen. De releasedatum en platformen voor Beyond Good & Evil 2 worden op een later moment bekend gemaakt.

Trials Rising

Trials Rising is tijdens de Electronic Entertainment Expo (E3) aangekondigd. De game is verkrijgbaar vanaf februari 2019 voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. In Trials Rising maken spelers een wereldreis naar nieuwe epische locaties en ervaren zij meer tracks dan ooit tevoren. Spelers werken samen in de gloednieuwe, knotsgekke, coöperatieve modus: Tandem Bike. Ook hebben spelers de vrijheid om de uitrusting van hun racer en motor aan te passen met oneindig veel mogelijkheden.

Starlink: Battle for Atlas

De nieuwe actie-avonturengame Starlink: Battle for Atlas is vanaf 16 oktober 2018 verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Deze openwereldgame in de ruimte maakt gebruik van modulaire speelgoedtechnologie en laat spelers fysieke ruimteschepen samenstellen en aanpassen. De Starlink-cast werkt samen met ace-piloot en leider van het Star Fox-team, Fox McCloud, in een exclusieve add-on voor Nintendo Switch. Spelers kruipen enkel op Nintendo Switch in de huid van Fox McCloud en volgen exclusieve missies in Atlas, samen met andere vrienden uit het Star Fox-universum.

The Crew 2

De Open Bèta van The Crew 2 vindt plaats van 21 tot en met 25 juni op PlayStation 4, Xbox One en PC. Met de Open Bèta maken spelers kennis met de volledige open wereld van de game, inclusief unieke regio’s en steden. Spelers die klaarstaan om achter het stuur van hun favoriete auto’s, motoren, boten en vliegtuigen te kruipen, pre-loaden de Open Bèta nu alvast via thecrewgame.com/openbeta. De Open Bèta kan worden gespeeld met maximaal drie vrienden op hetzelfde platform of in singleplayer. The Crew 2 is vanaf 29 juni verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Skulls and Bones

Skull & Bones verschijnt in 2019 voor PlayStation 4, Xbox One (X) en PC. Spelers die de piratengame eerder willen ervaren, schrijven zich nu in voor de bèta viawww.skullandbonesgame.com/register. Ook is de nieuwe content Hunting Grounds onthuld, waarin spelers het tegen elkaar opnemen, alsmede tegen de omgeving. Skull and Bones brengt spelers terug naar de Gouden Eeuw van de Piraterij, waarin zij het bevel voeren over hun eigen oorlogsschip op de grote Indische Oceaan.

https://www.youtube.com/watch?v=HEXyheRldfQ

Space Junkies

Space Junkies, de competitieve arcade first-person shooter in VR, is verkrijgbaar in het vierde kwartaal van 2018 voor Oculus Rift + Touch en HTC Vive. De extra ontwikkeltijd wordt gebruikt om een optimale VR-ervaring te garanderen door maps en wapens te balanceren en feedback van spelers te verzamelen in de testfases. Spelers die Space Junkies eerder willen ervaren, schrijven zich nu in voor de closed bèta via spacejunkies.com. De closed bèta gaat van start op 28 juni.

Just Dance 2019

De nieuwste game in de bestverkochte muziekgamereeks aller tijden, Just Dance 2019, is vanaf 25 oktober 2018 verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Wii U, Wii en Xbox 360. Het is elke dag feest met meer dan 40 nieuwe toptracks in Just Dance 2019, zoals ‘Finesse (Remix)’ van Bruno Mars ft. Cardi B, k-pop klassieker ‘Bang Bang Bang’ van BINGBANG en meer dan 400 tracks met Just Dance Unlimited. Ook is de vijfde editie van de Just Dance World Cup aangekondigd. Deze keer vindt de finale begin 2019 plaats in Brazilië.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.