logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Deze films zijn vanaf augustus te koop op blu-ray en dvd

De Smurfen en het Verloren Dorp

Verkrijgbaar vanaf 02-08-2017. In deze volledig geanimeerde versie van de Smurfen gaan Smurfin en haar beste vrienden Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf op een spannende tocht door “het Verboden Bos” vol wonderlijke wezens om een verloren dorp te vinden voor de boze tovenaar Gargamel het vindt. Het wordt een wilde tocht vol actie en gevaar en leidt de Smurfen naar de ontdekking van het grootste geheim in de Smurfen geschiedenis.

Bekijk hier de trailer van De Smurfen en het Verloren Dorp:

Life

Verkrijgbaar vanaf 16-08-1027. “Life” is een spannende sci-fi thriller over een groep wetenschappers op een internationaal ruimtestation. Ze vinden een snelgroeiende levensvorm op Mars die zich angstwekkend ontpopt als een dreiging en de bemanning en al het leven op aarde kan uitroeien.

Bekijk hier de trailer van Life:

Ghost in the shell

Verkrijgbaar vanaf 09-08-2017. In GHOST IN THE SHELL is Scarlett Johansson te zien als Major, een unieke combinatie tussen mens en cyborg die deel uitmaakt van de speciale eenheden. Zij heeft de leiding over Section 9, een elite-eenheid die de gevaarlijkste criminelen en extremisten moet tegenhouden. Gebaseerd op de wereldberoemde anime-serie.

Bekijk hier de trailer van Ghost in the shell:

Fast & Furious 8: The Fate of the Furious

Verkrijgbaar vanaf 16-08-2017. Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw (Charlize Theron) Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld. Van de kust van Cuba, naar de straten van New York City, naar de ijsvlaktes van de arctische Barentszzee, moet onze elite-eenheid wederom plankgas de wereld rond om een anarchist te belemmeren in het ontketenen van wereldwijde chaos… En om de man die hen tot een familie maakte thuis te brengen.

Bekijk hier de trailer van Fast & Furious 8: The Fate of the Furious:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.