logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Deze bekende Nederlanders spreken de stemmen van Smallfoot in

De Nederlandse stemmencast is bekendgemaakt van de avontuurlijke animatiefilm SMALLFOOT. Deze nieuwe familiefilm van Warner Animation Group, over een mythe die volledig op zijn kop wordt gezet als een yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens, is vanaf 3 oktober 2018 in de Nederlandse bioscoop te zien.

Deze BN-ers spreken Smallfoot in

Presentator Jan Versteegh neemt de hoofdrol voor zijn rekening, hij is de stem van de slimme jonge yeti Migo die vastbesloten is om het bestaan van de smallfoot te bewijzen.

Zangeres, musicalactrice en presentatrice Romy Monteiro maakt met de film haar inspreekdebuut. Ze leent haar stem aan het meisje Meechee, de beste vriendin van Migo. Meechee gelooft net als Migo dat er smallfoot bestaan.

Acteur en presentator Levi van Kempen is de stem van Percy, een voormalig televisie presentator die zijn comeback probeert te maken.

Het verhaal van de film Smallfoot

SMALLFOOT zet de mythe op zijn kop als een slimme jonge yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens. Het nieuws over deze ‘Smallfoot’ zorgt voor oproer binnen de onwetende yeti-gemeenschap; wie of wat leeft er nog meer in de wijde wereld buiten hun eigen besneeuwde dorpje? Een meeslepend verhaal over vriendschap, moed en vreugdevolle nieuwe ontdekkingen.

Dit is de volledige stemmencast van Smallfoot:

Migo Jan Versteegh
Meechee Romy Monteiro
Percy Levi van Kempen
Stenenbewaarder Murth Mossel
Fleem Rogier Komproe
Gwangi Marcel Jonker
Kolka Peggy Vrijens
Brenda Kirsten Fennis
Dorgle Bert Simhoffer
Gary Dennis Willekens
Thorp Milan van Weelden

KOOR Franky Rampen
Anneke Beukman
Marjolein Spijkers
Kelvin Alison

Bekijk hier de Nederlandse trailer van Smallfoot

Met in de Engelstalige versie stemmen van:

CHANNING TATUM, ZENDAYA, JAMES CORDON, COMMON,
GINA RODRIGUEZ, DANNY DEVITO en LEBRON JAMES

Lees hier onze recensie over Smallfoot!

Jan Versteegh speelt Migo

Jan Versteegh (1985) begon in 2014 als presentator voor BNNVARA en heeft programma’s als: Spuiten en Slikken, The Freestyle Games, Spuiten en Slikken Op Reis, 3 Op Reis, Jan is de Beste, Jan versus Geraldine, Jan de Belastingman, Jan Wordt, Trippers, Proefkonijnen en op dit moment Snobs en Sloebers en Rijk. In 2016 gooide Jan hoge ogen met zijn zangkunsten in het programma It Takes 2 op RTL 4 en won dit programma. Jan is één van de vier vaste gezichten van het reisprogramma “Trippers”. In 2017 gaat Jan op zoek naar een gunstiger belastingklimaat in “Jan de Belastingman”. Ook neemt hij deel aan het populaire programma “Wie is de Mol”. Hij vervult de rol van Mol. Jan is nu op televisie te zien met de programma’s “Rijk” en “Snobs en Sloebers”.

Romy Monteiro speelt Meechee

Romy Monteiro (1992) is een Nederlandse zangeres, musicalactrice en presentatrice. Op 22-jarige leeftijd ontdekte Romy Monteiro haar passie voor zingen en ging zich daar volledig op richten. Met haar deelname aan ‘The Voice of Holland’ in 2014 trad ze als eerste naar buiten als zangeres en performer en behaalde de kwartfinales. Vlak daarna kreeg ze de hoofdrol van Rachel Marron in de musical The Bodyguard waar ze een Musical Award voor Aanstormend Talent voor in ontvangst mocht nemen. De AVROTROS bood haar een contract aan en Romy presenteerde onder andere programma’s als: ‘Lang leve de muziekshow’, ‘Mijn vader is de beste’ en de jaarlijkse ‘Musical sing-a-long’ tijdens de Uitmarkt Amsterdam. Momenteel is Romy ook bij RTL 4 te zien als coach naast Trijntje Oosterhuis en Marcel Veenendaal in het succesvolle programma ‘It Takes Two’, Romy werkt hard aan haar debuutalbum om haar eigen sound te presenteren. De eerste single ‘Stone By Stone’ kwam uit in mei 2018. Het is een soulpoptrack die laat horen dat Romy niet alleen een talentvolle vocaliste is, maar ook een internationaal en iconisch geluid weet neer te zetten. Begin 2019 is Romy te zien in de door Stage Entertainment geproduceerde theatershow getiteld ‘All At Once’ en doet ze samen met Johnny De Mol de presentatie van het nieuwe Talpa programma DanceSing.

Levi van Kempen speelt Percy

Levi van Kempen (1988) is een Nederlandse acteur en presentator die zijn professionele carrière begon bij de destijds dagelijkse tv-serie “ONM”. Als presentator heeft hij jarenlang kinderprogramma’s gemaakt voor Disney XD, backstage als V-Reporter host was bij The Voice of Holland, presenteerde op de Amerikaanse TV zender CNBC en voor Dr. Phil op CBS. Tevens is hij een bekend gezicht als host op Red Carpets op de Nederlandse filmpremières. Op dit moment speelt hij Hero in de Nederlandse musical All Stars.

Ga direct naar Smallfoot op BOL.com.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.