logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Je deur openen met enkel je smartwatch


Lopen is vrijheid. Dat hoort het tenminste toch te zijn. Maar telkens wanneer je klaar bent om te vertrekken, moet je eerst nog even al je nodige spullen een goed plaatsje geven opdat ze niet in de weg zouden zitten. Wat ze meestal toch zullen doen. Daar heeft Nuki, Europees marktleider van slimme toegangsoplossingen het perfecte antwoord op. Door hun naadloze integratie is de Nuki Smart Locks compatibel met de meeste slimme horloges. Zo kan je niet alleen je sleutels thuis laten, maar zelfs je smartphone. Vrijheid, blijheid.

Sportievelingen zijn gehoord, ga voortaan lopen zonder sleutels of smartphone in je zakken

Nieuw: Apple Watch LTE nu ook compatibel

De Nuki-app kan op de meeste smartwatches worden gebruikt: Wear OS, Huawei Watch 3, Tizen, Garmin en nu dus ook de Apple Watch LTE. Je kon je deur al eerder openen zonder je iPhone op zak te hebben, maar dan moest je je wel binnen het Bluetooth-bereik van je iPhone bevinden. Nu is er echter een directe communicatie tussen de Apple Watch LTE en je Nuki-apparaten[1] en kan je dus van overal je deur openen met een druk op de knop aan je pols. Dat biedt weer tal van nieuwe mogelijkheden in het dagelijks leven.

Hoe het werkt

De Nuki Smart Lock wordt aan de binnenkant van de deur op de bestaande cilinder gemonteerd. In bijna alle gevallen hoeft het deurslot hiervoor niet te worden aangepast. Je hoeft alleen maar de gratis Nuki-app voor iOS of Android op je smartphone en smartwatch te downloaden en de Nuki-app te koppelen aan het Smart Lock op je deur, en je slimme deurslot is klaar voor gebruik.

Voor bediening vanop afstand is er wel een Nuki bridge nodig. Daarmee kan je het aangesloten slot aan het Wi-Fi-netwerk van je woning koppelen. De nieuwste Nuki Smart Lock 3.0 Pro heeft zijn eigen ingebouwde Wi-Fi-chip.

[1] Nuki is vanaf nu compatibel vanaf WatchOS 7. De Apple Watch series 1&2 (WatchOS 6 en ouder) worden echter niet meer ondersteund.


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.