Het zit hem in de details met Sem Lewis

Mannen maken het zichzelf vaak veel te makkelijk. Jeans, t-shirt, sneakers, punt. Op zich kan dat natuurlijk, maar hoe wil je op zo’n manier ooit indruk kunnen maken? Je moet wel van heel goede huize komen (of heel veel herrie maken) wil je op die manier opvallen! Nee, het zijn juist mannen die aandacht schenken aan hun uiterlijk die een blijvende indruk achterlaten. Baard getrimd, haren strak – en zorg voor uiterlijk en kleding. Daar horen natuurlijk ook accessoires bij, zoals een horloge dat bij je past, maar er kunnen ook sieraden voor mannen bij horen. 

Bij de tijd

Een van de meest gedragen sieraden (die ook nog eens functioneel zijn), zijn wel horloges. Een horloge moet namelijk niet alleen de tijd tonen (anders kun je wel met een super goedkope Casio over straat), maar kan ook iets vertellen over jezelf. Over je stijl, waar je voor staat. Heren horloges zijn er dan ook in veel soorten en maten, van grote uurwerken tot subtiele klokjes, met leren bandjes, maar ook van metaal of stof. Het kan allemaal, maar let wel dat het bij je past. Je kunt wel meelopen met de rest als iedereen een metalen chique horloge draagt, maar als jij juist houdt van retro en natuurlijke materialen, moet je dat zeker niet laten. Persoonlijk ben ik erg gecharmeerd van de horloges van Sem Lewis. Het zijn vrij neutrale horloges met leuke details, waarbij je een fijne keuze hebt uit de wijzerplaat (wit, zwart, shiny blauw, maar ook met of zonder chronometers, bijvoorbeeld) en een keur aan bandjes, waaronder niet alleen metalen bandjes, maar ook stoer geweven RVS of leer.

Extra touch

Voor als je nog net iets extra’s zoekt, kun je ook eens kijken naar de leren armband collectie van hetzelfde merk, Sem Lewis. Het geeft je uitstraling weer net iets stoerders, iets mannelijks. Ook hier heb je ruime keuze in de manieren van verwerking. Sommige armbanden zijn geweven, andere weer wat losser. Ook in de sluiting is een fijne variatie te vinden, van een duidelijk zichtbare sluiting tot een subtiele sluiting in de kleur van het leer. Ook hier geldt: zoek iets dat bij je past (en matcht bij je horloge 😉 ) en je zult zien dat deze kleine details je een zelfverzekerder uitstraling geven. Immers: als jij aandacht schenkt aan jou, doen anderen dat ook!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.