logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Destiny 2: The Final Shape x SteelSeries 

Bungie heeft twee ViDocs onthuld, waarin spelers een kijkje krijgen in het ontwikkelingsproces van de aankomende uitbreiding, Destiny 2: The Final Shape. In deze video neemt Bungie ons mee achter de schermen en krijgen we meer te weten over het verhaal, de nieuwe bestemming The Pale Heart, en de introductie van de Dread-factie. Het tweede deel van de ViDoc wordt op vrijdag 24 mei gelanceerd.

Voorbereiding op The Final Shape

De langverwachte uitbreiding, The Final Shape, lanceert op 4 juni. In deze uitbreiding reizen Guardians af naar The Pale Heart om de confrontatie aan te gaan met de Witness. Om spelers optimaal voor te bereiden, biedt Bungie tot en met 3 juni gratis toegang tot verschillende eerdere uitbreidingen, waaronder Shadowkeep, Beyond Light en The Witch Queen. Bovendien is Lightfall beschikbaar voor PlayStation Plus-leden zonder extra kosten.

Naast deze voorbereidingen is er ook de contentupdate Destiny 2: Into the Light, die tot en met 3 juni beschikbaar is voor alle spelers. Deze update biedt toegang tot een reeks nieuwe en terugkerende content:

  • Nieuwe wave-based Onslaught-activiteit
  • Terugkeer van The Whisper en Zero Hour Exotic-missies
  • Nieuwe raid boss gauntlet genaamd The Pantheon
  • Toegang tot Shaxx’ persoonlijke arsenaal met iconische wapens

Bereid je voor op een epische confrontatie en geniet van de spannende nieuwe content die Bungie heeft voorbereid in de aanloop naar de release van The Final Shape. Mis geen moment en zorg dat je helemaal klaar bent voor het ultieme gevecht in Destiny 2.

Bekijk de video van Destiny 2: The Final Shape deel 1

Bekijk de video van Destiny 2: The Final Shape deel 2

Vernieuwde samenwerking met SteelSeries

Destiny 2 en SteelSeries hebben hun langdurige samenwerking vernieuwd met een nieuwe collectie limited-edition game-accessoires, geïnspireerd op het thema van licht en duisternis uit The Final Shape. De collectie omvat:

  • Arctis Nova 7 draadloze headset
  • Nova Booster Pack
  • QcK Heavy XXL-muismat
  • Artisan Ghost-thema Keycap
  • KontrolFreek Performance Thumbsticks

Bij aanschaf van deze collectie krijgen spelers exclusieve in-game cosmetische items voor Destiny 2, zoals de Viral celebration-emote en het Gear Head-embleem. De Destiny 2: The Final Shape x SteelSeries-collectie is nu verkrijgbaar op SteelSeries.com, KontrolFreek.com en BungieStore.com.

Games koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.