logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Destiny 2: Season of the Witch


Het nieuwste seizoen van Destiny 2 heet Season of the Witch en is al in volle gang. In Season of the Witch zetten spelers hun achtervolging op The Witness voort en komen ze onderweg oude bondgenoten en vijanden tegen. Een belangrijk onderdeel van Season of the Witch is het Deck of Whispers, een nieuwe progressiemethode waarmee spelers hun loadouts en krachten op nieuwe manieren kunnen aanpassen. Daarnaast introduceert het Destiny-team verschillende nieuwe functies om de algehele kwaliteit en ervaring van de game te verbeteren.

Timeline Reflections

Een van deze belangrijke functies is Timeline Reflections. Dit zijn korte speelbare missies die toegankelijk zijn via de Timeline-functie in de Director. Deze missies bieden korte verhalende introducties en samenvattingen van belangrijke verhalende gebeurtenissen uit Destiny 2. Ze zijn bedoeld om nieuwe spelers te helpen bij het lopende verhaal en om ervaren spelers momenten uit het verleden te laten herbeleven. Timeline Reflections zijn zonder extra kosten beschikbaar voor alle spelers.

Merchandise koop je bij:

Crota’s End raid

In Season of the Witch keert ook de raid Crota’s End terug. Crota’s End werd oorspronkelijk kort na de lancering van de originele Destiny in 2014 uitgebracht. In de raid moeten spelers het maanlandschap trotseren om de Hellmouth binnen te gaan en de zoon van Oryx te confronteren. 

Crota’s End lanceert op 1 september en Bungie viert dit met een World First Race. Teams van over de hele wereld krijgen 48 uur de tijd om zowel de Contest Mode als de Crota’s End Challenge Mode van de raid te voltooien en de Superior Swordplay Triumph te verdienen. Het eerste team dat elke encounter voltooit, de laatste chest loot en na het voltooien van de Challenge Mode terugkeert naar orbit, wordt uitgeroepen tot World First. Hun overwinning wordt vereeuwigd met Crota’s End World First raid-riemen.

Season of the Witch eindigt op 28 november.

Games koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.