logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Destiny 2: Season of the Splicer start op 11 mei

Bungie kondigt aan dat Destiny 2: Season of the Splicer van start gaat op 11 mei. In Season of the Splicer keren spelers terug naar de Vault of Glass-raid uit de originele Destiny, hacken ze het Vex Network in een nieuwe seizoensgebonden actviteit genaamd Override, verdienen ze nieuwe gear en nog veel meer. Het nieuwe seizoen duurt tot 24 augustus.

Het verhaal van Season of the Slicer

De Vex bedreigen de veiligheid van iedereen die in de Last City woont door de stad in duisternis te storten. Guardians moeten samenwerken met Mithrax, Kell of the House of Light, die hen de wegen van een Sacred Splicer zal leren. Het is aan de Vanguard om de nieuwe Splicer-technologie te gebruiken om de simulatie uit te schakelen en het zonlicht te herstellen.

In Season of the Splicer gaan Guardians aan de slag met een nieuwe matchmade activiteit genaamd Override. In deze activiteit voor zes spelers moeten spelers de Vex-simulatie hacken om geheimen te ontrafelen en de Vex-code te stelen. Daarnaast kunnen spelers wekelijks de missie ‘Expunge’ spelen, waarin ze het Vex-netwerk van binnenuit proberen laten in te storten.

Vault of Glass

Op 22 mei kunnen spelers weer aan de slag met de iconische Vault of Glass (VoG). Voor de niet-ingewijden: in VoG navigeren spelers door breuken in tijd en ruimte op zoek naar Atheon, Time’s Conflux. De mysterieuze Vex wacht diep in de kluis en moet worden uitgeschakeld voordat hij niet meer te stoppen is. De raid is niet zomaar een port. VoG in Destiny 2 biedt quality-of-life-verbeteringen, nieuwe uitdagingen en triumphs en een aantal oude favorieten die verdiend kunnen worden.

Armor Synthesis is gratis voor alle spelers en brengt de mogelijkheid om een Universal Ornament te maken voor ieder stuk armor dat de speler in bezit heeft. Mensen met een season pass krijgen ook direct toegang tot de Stasis Sidearm Cryosthesia 77K, een aantal seizoensspecifieke Universal Ornaments, XP-boosts en meer.

Bekijk de trailer van Destiny 2: Season of the Slicer

Games koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.