logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Destiny 2 kondigt samenwerking met The Witcher aan 



De opwinding binnen de gaminggemeenschap bereikt nieuwe hoogten met de recente aankondiging van Bungie’s nieuwste in-game-samenwerking met CD PROJEKT RED. Destiny 2-spelers kunnen zich binnenkort onderdompelen in een epische transformatie naar meesterlijke monsterjagers, geïnspireerd door niemand minder dan Geralt of Rivia, het iconische personage uit de geliefde The Witcher-reeks.

Cosmetische items

De samenwerking, die gelanceerd wordt in het kielzog van Season of the Wish op 28 november, biedt een uitgebreid scala aan cosmetische items die de Destiny 2-ervaring naar een geheel nieuw niveau tillen. Spelers kunnen hun Guardians uitrusten met opvallende armor-ornamenten die rechtstreeks uit de wereld van The Witcher lijken te zijn getransporteerd, waardoor ze het stoere uiterlijk van Geralt kunnen aannemen terwijl ze door de Destiny 2-wereld reizen.

Merchandise koop je bij:

Alter ego’s

Maar daar stopt het niet; de samenwerking omvat ook een gevarieerde set van items zoals een Ghost shell, Sparrow, ship, emote en finisher, allemaal doordrenkt met de kenmerkende stijl en sfeer van The Witcher. Het is niet alleen een esthetische upgrade, maar een volledige onderdompeling in het universum van Geralt, waardoor spelers zich nog meer verbonden voelen met hun virtuele alter ego’s.

Season of the Wish

Met deze aankomende samenwerking wordt niet alleen de verbeelding van de spelers geprikkeld, maar ook hun vermogen om hun Guardians te personaliseren en aan te passen aan een geheel nieuwe esthetiek. Het belooft een naadloze fusie te worden van twee epische werelden, waarin Destiny 2-fans de kans krijgen om een glimp op te vangen van de magie van The Witcher in hun eigen kosmische avontuur. En met de start van Season of the Wish op 28 november staat de Destiny 2-community een boeiende reis te wachten vol met nieuwe uitdagingen en verbazingwekkende ontdekkingen.

Games koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.