logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Destiny 2 – maak kennis met Cayde-6, Zavala, Hawthorne, Ikora en Ghaul


destiny 2De mensheid is verslagen. De kwaardaardige Dominus Ghaul is op aarde gearriveerd met zijn Red Legion-leger om de kracht op te eisen waar hij als enige waardig genoeg voor meent te zijn. Sluit je aan bij de overlevenden en sla terug om Ghaul te verslaan voordat alles verloren is.

Games koop je online bij:

Destiny 2 biedt naast een dramatische, filmachtige story campaign, diverse activiteiten voor elk type gamer, inclusief gameplay voor solo-spelers, coöpspelers en competitieve spelers, met nieuwe plaatsen om te verkennen en avonturen om te overwinnen.Destiny 2 wordt op 6 september gelanceerd voor PlayStation 4 en Xbox One en komt op 24 oktober beschikbaar voor de pc via Battle.net®, Blizzard Entertainments online gaming-dienst. Dit is Cayde-6. Gunslinger. Wildcard. Dit is Commandant Zavala. De man met een plan. Dit is Hawthorne. Toen alles verloren was, bleef zij om te vechten. Dit is Ikora. Weergaloos. Onverschrokken. Meedogenloos: Dit is Ghaul. Commandant van de Red Legion. Vanaf 6 september maken nieuwe legendes hun opwachting. Pre-order Destiny 2 nu en ontvang de Coldheart Exotic Trace Rifle:www.DestinyTheGame.com/Buy. 

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.