Destiny 2 komt er aan! Bekijk hier alvast de eerste beelden.


destiny 2Het Bungie team presenteert het volgende hoofdstuk van ons avontuur. Wanneer onze thuisbasis wordt aangevallen door een nieuwe vijand, worden Guardians uit elkaar gedreven en zijn we terug bij af. Voor we onze troepen kunnen herenigen en terug kunnen vechten moeten we nieuwe wapens bemachtigen en nieuwe krachten leren beheersen. 

De wereld van Destiny 2

Ontdek samen met het Bungie team de nieuwe bestemmingen in Destiny 2. In het nieuwe avontuur reizen spelers dwars door het zonnestelsel en terug. Guardians staan vreemde nieuwe werelden te wachten, waar ze verzekerd zijn van meer actie dan ooit tevoren. 

Clans en begeleiding

Destiny brengt spelers samen om het op te nemen tegen onze vijand. In Destiny 2 zorgen nieuwe social opties ervoor dat spelers alles kunnen ervaren wat de game te bieden heeft. Maak Fireteams, voeg je bij Clans en maak nieuwe vrienden om samen de grootste uitdagingen te overwinnen.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Eén reactie op “Destiny 2 komt er aan! Bekijk hier alvast de eerste beelden.”

  1. Anna Stroom avatar
    Anna Stroom

    Heb genoten van de eerste deel kan daarom echt niet wachten op de tweede.Dat worden leuke winter maanden.

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.