logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Geniet van een dessert-only Pasen met de Paasbox van De Dessertclub

Nu het ernaar uitziet dat de horeca ook met Pasen hun deuren gesloten moet houden, lanceert het enige ‘dessert-only’ restaurant van Nederland een exclusieve gouden Dessertbox. Na de lancering van hun eerdere Dessertboxen, kunnen toetjesliefhebbers nu hun geluk op met een compleet verzorgde Paasbox. Een brunch én patisserie box, die gedurende eerste of tweede Paasdag gebruikt kan worden. Sinds afgelopen week is de Paasbox van de De Dessertclub verkrijgbaar en tot woensdag 31 maart te bestellen.

“De restaurants zijn nog steeds gesloten. Daarom vieren we ook Pasen dit jaar thuis. Om dit zo bijzonder mogelijk te maken, hebben we gekozen voor een Paasmenu met een gouden randje. Daarin zitten nieuwe unieke desserts die wij hiervoor speciaal hebben ontwikkeld. Op deze manier willen wij de mensen thuis een compleet verzorgde Paasbrunch bezorgen.”

Bart de Gans, head chef van De Dessertclub en tevens prijswinnend top patissier

Gouden ei

Op het menu van de Paasbox staat een Gouden ei gevuld met dragees op een voet van praline en chocolade, petit fours met abrikoos, cremeux van witte chocolade en rode bessengelei. Ook kan er genoten worden van een Happy Easter cake, Terinne van mango, passievrucht ananas en kokos, Verinnes van limoenkwark en een crumble van passievrucht en tot slot als verrassing een Easter Surprise.

Dessertclub

De Dessertclub is het eerste dessert only restaurant van Nederland. Het pop-up restaurant opende afgelopen zomer op het Zwitsalterrein in Apeldoorn en was binnen een paar uur volledig volgeboekt. Wegens het grote succes kwam er een vervolg. Wegens de huidige maatregelen is De Dessertclub op dit moment helaas gesloten.

De exclusieve Paasbox is te koop voor 52,50 euro voor twee personen. De box kan ook worden aangevuld met bijpassende wijnen en huisgemaakte bonbons. Omdat de gerechten dagvers worden voorbereid, is de box beperkt beschikbaar. De box is in bijna heel Nederland op zaterdag 3 april verkrijgbaar. Afhalen in Apeldoorn is ook mogelijk.

Bestellen kan via www.dessertclub.nl.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.