logo-liggend-wit-donkerblauw

Review: Desperados Seltzer

Het is altijd goed om in beweging te blijven. Zo is het alom bekende biermerk Desperados, dat een toegankelijk bier combineert met de buzz van tequila, onlangs met een nieuw product gekomen. Het merk stapt met de introductie van Desperados Alcoholic Sparkling Water in de wereld van hard seltzer! Daarmee is het nog een tandje beter geschikt voor de zomerse periode waarin we ons begeven.

Bier, water en tequila?

Het lijkt een bizarre combinatie, want bier combineren met een hard seltzer? Dat klonk mij in eerste instantie niet heel erg smakelijk. Maar: Desparados als hard seltzer maakte me ook erg nieuwsgierig – en nieuwe dingen uitproberen is best wel ons ding 😉 dus speciaal voor jullie, trouwe lezers, zijn we de uitdaging aangegaan en hebben we onze Desperados Alcoholic Sparkling Water koudgezet. Hebben we daar spijt van? Geen seconde! Anders dan de naam doet vermoeden, komt er namelijk geen bier aan deze sparkling zomerdrank te pas. Het bruisend water combineert geweldig goed met het limoen en de smaak van tequilla! Het is daarmee een verrassende en fruitige smaak, een perfecte koele drank voor de zomer – met 4,5% alcohol en slechts 99 calorieën.

Heineken over Desperados Seltzer

“Met Desperados Seltzer richten we ons op de moderne generatie, die zich bewust is van hun levensstijl en tegelijkertijd op zoek is naar spanning en nieuwe ervaringen. We spelen in op de veranderende drinkbehoeftes en bieden hiermee een fruitig en verfrissend alcoholisch alternatief. Je gaat onze nieuwste Desperados innovatie terugzien op festivals, op het terras en in de clubs. En ook thuis kun je natuurlijk genieten van dit verfrissende drankje. We zijn trots op deze mooie toevoeging op het huidige portfolio en geven consumenten hiermee de keuze om te genieten van de verschillende rijke smaken van Desperados”, vertelt Els Dijkhuizen, Marketing Directeur HEINEKEN Nederland.


Recensie over Desperados Seltzer

Desperados Seltzer is een geweldige zomerdrank voor iedereen die geniet van de buzz van tequila, gecombineerd met limoen. Waar Desperados gebruikmaakt van bier, is hier bruisend water de basis. En dat werkt geweldig verfrissend! Het geeft een zomerse en fruitige smaak, met een subtiele afdronk en een fris mondgevoel, dat deels veroorzaakt wordt door het bruisend water, maar natuurlijk ook door de limoen. IJskoud het lekkerst, zorg dus dat je deze koud hebt staan voor een warme zomermiddag of een fancy barbecue.

Score: 8


Informatie

Desperados Seltzer
Adviesprijs: 1,98 euro.

Verkrijgbaarheid

Desperados seltzer is in Nederland verkrijgbaar in de smaak Lime Twist, een verfrissende smaak met de kick waar het merk om bekend staat. Het is verkrijgbaar in een 4-pack (4x33cl) en een los blik (33cl) bij Jumbo, Plus en Albert Heijn. Vanaf volgende week is het ook te bestellen bij grote flitsbezorgers zoals Zapp. De adviesprijs van het 4-pack blik (4x33cl) is €7,92 en voor het losse 33cl blik is dat €1,98. Daarnaast is het drankje ook in de horeca verkrijgbaar.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.