logo-liggend-wit-donkerblauw

Zo richt je een stoer kantoor in

Ik moet bekennen: een echt imposant kantoor heb ik niet. Waarom? Wel: ik werk maar een paar uur per dag aan CooleSuggesties, soms nog niet eens. Om daar een kantoorruimte voor te huren, vind ik zonde. Bovendien werk ik eigenlijk altijd op afstand. De meeste communicatie verloopt via mail, telefoon of (maar zelfs dat is zelden) via Teams of Zoom! Als ik wel een echt kantoor had, dan wist ik het wel. Dan moet dat kantoor wel iets worden waar mensen over praten. Geen standaard inrichting dus, maar mooie, stoere en robuuste spullen.

werkplek kantoor

Design maakt indruk

Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Maar ook die tweede en derde indruk zijn belangrijk! Sommige merken laten bovendien zien dat stijl en comfort hand in hand kunnen gaan. Ze maken bijvoorbeeld bureaustoelen die er niet alleen uitzien om door een ringetje te halen, maar die ook nog eens heel comfortabel zitten. Waar je zonder problemen dagen in kunt doorbrengen… die een soort tweede thuis voor je kunnen vormen. 

Mijn ideale kantoor inrichting

Dat is lastig om zo even uit de mouw te schudden. Mijn smaak loopt namelijk nogal uit een. Belangrijk is dat het een uitgesproken stijl heeft, en natuurlijk ook dat alles bij elkaar past. Een chique bureau met een bruin-lederen bureaustoel en een sfeervolle bureaulamp met imposante boekenkasten komt in me op. Met een lekkere zitbank, een luie stoel en misschien zelfs wel zo’n wereldbol die open kan 😉 Aan de andere kant ben ik ook wel van het moderne en strakke, zoals je dat in de jaren 60 of 70 tegenkwam. Chroom, rechte hoeken, felle kleuren. Soms is het maar goed dat mijn ‘thuiskantoor’ groot genoeg is voor mijn bureau en een paar boekenkasten!

Tweede leven

Als je nu gaat zoeken naar een geschikte inrichting, dan zul je van een koude kermis thuiskomen. Je zult merken dat je eigenlijk helemaal niet zoveel keuze hebt (de meeste ketens lijken elkaar goed te imitieren) en heb je iets kwalitatiefs in handen, dan betaal je al snel de hoofdprijs. Dus waarom betaal je niet een fijn bedrag voor geweldige kwaliteit – en gun je oude meubels een tweede leven? Kijk eens op een online marktplaats, zoals Whoppah, voor inspiratie en laat je verwonderen door de uitgesproken stijlen die je daar vind. Ik weet zeker dat jij het kantoor van je dromen kunt samenstellen voor een geweldige prijs.

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.