logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Derde seizoen van Starstruck binnenkort op HBO Max


Het volledige zesdelige derde seizoen van de Max Original-comedyserie Starstruck van co-producent BBC Three en comedian/schrijver Rose Matafeo, Alice Snedden en Nic Sampson is vanaf 28 september a.s. te streamen op HBO Max. Dit seizoen is het regiedebuut van Rose Matafeo en Alice Snedden.

streaming-banner-hbo-max

Over Starstruck

Het derde seizoen van Starstruck volgt Jessie, die in Londen woont en in de plaatselijke bioscoop werkt, terwijl ze haar nieuwe leven als single verkent. Twee jaar na de breuk met filmster Tom navigeert Jessie door de druk van het volwassen leven en wordt ze geconfronteerd met de gevolgen van haar persoonlijke keuzes terwijl haar vrienden doorgaan naar de volgende fasen in hun levens. Jessie vraagt zich af waar ze echt naar op zoek is.

Bekijk de trailer van Starstruck

Cast

  • Jessie – Rose Matafeo
  • Tom – Nikesh Patel (Four Weddings and a Funeral, Indian Summers)
  • Cath (Toms agent) – Minnie Driver
  • John Simm (Life on Mars, Doctor Who)

Over de makers

Geschreven door: Rose Matafeo, Alice Snedden en Nic Sampson
Geproduceerd door: Avalon met uitvoerend producenten Rob Aslett, Jon Thoday, Cath Gagon, Richard Allen-Turner, Rose Matafeo en Gregor Sharp voor de BBC. Toby Welch is de producent van de serie.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.