logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Denon PerL oordopjes leveren een gepersonaliseerde luisterervaring

Denon kondigt twee nieuwe oordopjes aan die je luisterervaring voorgoed zouden veranderen: het gaat om de Denon PerL en de PerL Pro True Wireless (TWS) Earbuds.

De Denon PerL oordopjes beschikken over Masimo AAT (Adaptive Acoustic Technology), waarbij je een persoonlijk audioprofiel kunt aanmaken om de geluidskwaliteit van de oordopjes te optimaliseren. De naam van de oordopjes, PerL (een afkorting van Personalized Listening), laat al zien wat de missie is van Denon: om muziekgenot te vergroten door een echt gepersonaliseerde luisterreis.

Een unieke luisterervaring voor iedereen

Iedereen heeft een ander gehoor en luistert op een andere manier. Die verscihllen kunnen de luisterervaring beïnvloeden. De Denon PerL Pro en Denon PerL maken gebruik van de gepatenteerde Masimo-technologie om de zwakke otoakoestische emissies (OAE’s) te meten. Deze trillingen ontstaan in het binnenoor bij het luisteren van muziek of geluid en toont voor iedereen een unieke reactie. Zodra de OAE’s zijn geanalyseerd, weet Denon hoe gevoelig iemands oren zijn voor elke frequentie, waarna een persoonlijk gehoorprofiel wprdt aangemaakt in de Denon PerL Headphone app. Dit unieke profiel biedt ongeëvenaarde diepte, detail en helderheid – perfect afgestemd op je eigen gehoor en versterkt door Denon’s levendige en ruimtelijke, kenmerkende geluid.

Onevenaarbare geluidskwaliteit

Een ander belangrijk voordeel is de draadloze connectiviteit. Terwijl standaard Bluetooth-technologie audio comprimeert en decomprimeert, bieden Denon PerL Pro-oordopjes een streamingervaring met cd-kwaliteit. Dit betekent dat gebruikers kunnen genieten van high-fidelity streamingbronnen met een uitstekende geluidskwaliteit. PerL Pro creëert ook een surround sound-effect dat de algehele audio-ervaring verbetert.

Ruisonderdrukking

Zowel de Denon PerL Pro- als PerL-modellen bieden actieve ruisonderdrukking en een transparantere sociale modus, zodat je de wereld kunt buitensluiten of binnenlaten. PerL Pro heeft acht microfoons (tegenover vier in de normale PerL) en verbeterde ruisonderdrukking, waarbij het niveau van onderdrukking automatisch wordt aangepast aan het omgevingsgeluid en de mate waarin de oordopjes in de oren passen.

Persoonlijk profiel

Denon PerL gebruikers zullen in staat zijn om hun personalisatie reis te verhogen door het bekijken van hun unieke profielen via de Denon Headphones app voor iOS en Android, met de mogelijkheid om functies, zoals selectieve ruisonderdrukking of Social Mode en on-earbud touch controles, zoals afspelen / pauzeren, overslaan track, volume wijzigen, en nog veel meer aan te passen.

Prijs en beschikbaarheid

De Denon PerL en PerL Pro hoofdtelefoons zijn nu wereldwijd verkrijgbaar op Denon.com en via geselecteerde Denon verkooppunten. De PerL Pro is verkrijgbaar voor €349,-. De PerL kost €199,-

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.