logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Gratis: Demo Escape Room The Game: Isolation

Nu we allemaal zijn opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te blijven kijken we meer naar schermen. Dat is een fijne ontspanning maar niet voor de gehele dag. Zoek je even afleiding van de schermen en wil je alsnog een toffe game spelen? De bordspellen van Identity Games bieden heerlijk vermaak voor iedereen.

Escape Room the Game

Er is ’s avonds of in het weekend genoeg te doen zonder de TV aan te zetten. Met Escape Room the Game 2-Players kun je alleen of met z’n tweeën in twee spannende avonturen duiken waarmee je per mysterie 60 minuten zoet bent. Naast de spellen ‘Mad House’ en ‘Prison Island’ zit er ook nog een introductieavontuur bij. Voor 3-5 spelers zijn er Escape Room the Game 1 en 2, en verschillende uitbreidingssets. Samen met je team leg je binnen 60 minuten verbanden tussen de, op het eerste oog, willekeurige aanwijzingen om zo drie codes te ontcijferen. Weten jullie te ontsnappen uit de vier verschillende escape rooms?

Ga direct naar Escape Room The Game 2-players op BOL.com.

Who’s the Dude

Mocht je toch met meerdere mensen onder 1 dak wonen, dan is Who’s the Dude een aanrader. Met dit spel voer je in teams verschillende opdrachten uit, samen met de levensgrote opblaasbare? Dude. Probeer zo snel mogelijk te raden wat je medespelers uitbeelden en win het spel.

Ga direct naar Who’s the Dude op BOL.com.

Demo game van Identity Games

Wil je een gratis mini escape room van Identity Games spelen? Download via de button hieronder dan de PDF van de Escape Room The Game – Demo – Isolation. Deze escape room is alleen of met zijn tweeën te spelen. Installeer de app ‘Escape Room The Game‘. En volg de instructies die op de PDF vermeld staan. Zorg dat je pen, papier en schaar klaar legt en lees het verhaal zodat je weet wat je moet doen om een 4-cijferige code te vinden.

Let op, deze gratis escape room is voor 16+.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.