logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Deel berichten met elkaar via je koelkast: de SMEG FAB28 Blackboard


SMEG fab28 blackboard Met de FAB28 Blackboard, één van de laatste aanwinsten in de FAB familie, heeft Smeg een speels nieuw communicatieplatvorm voor in huis geïntroduceerd. Berichten als “de melk is op” en “ik hou van jou” komen toch veel beter over als je ze schrijft op de koelkast dan dat je ze verstuurd via WhatsApp?
Smeg biedt de perfecte oplossing door de koelkast om te toveren in een krijtbord. De buitenkant van de FAB28RDBB koelkast is voorzien van een speciale krijtverf waardoor de koelkast verandert in een memobord waarop, met de meegeleverde set kleurrijke krijtjes, eindeloos berichtjes kunnen worden uitgewisseld.
De speciale laag krijtbordverf is niet alleen leuk en handig, maar ook nog eens vrij van toxische en schadelijke stoffen, krasbestendig, slijtvast en bestand tegen contact met voedsel, zweet of koude vloeistoffen. Daarnaast beschermt de krijtbordverf de koelkast tegen de effecten van zonlicht en zeelucht, waardoor op bijna iedere locatie genoten kan worden van deze speciale koelkast.
De Smeg FAB28 Blackboard Koelkast is niet alleen bijzonder mooi, maar met energieklasse A++ ook zeer energiezuinig. De koelkast heeft een koelgedeelte van 222 liter en een geïntegreerd vriesvak van 26 liter.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.