logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Lees alles over: Death on the Nile

Het aftellen naar de release van 20th Century Studios’ ‘Death on the Nile’ is begonnen. De film is gebaseerd op de veelgeprezen roman van Agatha Christie uit 1937. ‘Death on the Nile’ is een spannende mysterie-thriller over de emotionele chaos en de dodelijke gevolgen van een obsessieve liefde. De film is te koop op dvd en blu-ray… maar ook te streamen op Disney+!

streaming-banner-disney-plus

Bekijk de trailer van Death on the Nile

Over Death on the Nile, een spannende mysterie-thriller

De vakantie van de Belgische detective Herucle Poirot in Egypte aan boord van een chique stoomschip veranderd in een angstaanjagende zoektocht naar een moordenaar wanneer de idyllische huwelijksreis van een beeldschoon koppel op tragische wijze wordt afgebroken. Te midden van indrukwekkende woestijnlandschappen en de schitterende piramides van Gizeh, toont dit dramatische verhaal van een slecht aflopende liefde een kosmopolitische groep van elegant geklede reizigers met genoeg plottwisten waardoor het publiek zich blijft verbazen tot de uiteindelijke, schokkende ontknoping.

Cast en makers van de film

Kenneth Branagh keert terug als de iconische detective Hercule Poirot en wordt vergezeld door Tom Bateman, viervoudig Oscar® genomineerde Annette Bening, Russell Brand, Ali Fazal, Dawn French, Gal Gadot, Armie Hammer, Rose Leslie, Emma Mackey, Sophie Okonedo, Jennifer Saunders en Letitia Wright. ‘Death on the Nile’ herenigt het filmteam achter 2017’s wereldwijde hit ‘Murder on the Orient Express’. De film is geschreven door Michael Green. De producenten zijn Ridley Scott, Kenneth Branagh, p.g.a., Judy Hofflund, p.g.a. en Kevin J. Walsh. Mark Gordon, Simon Kinberg, Matthew Jenkins, James Prichard en Mathew Prichard dienen als uitvoerende producenten.

‘Death on the Nile’ is eind 2019 gefilmd met 65mm Panavision-camera’s waardoor het publiek meegenomen wordt naar de jaren ‘30, waarin veel locaties die als inspiratie dienden voor Christie’s betoverende, high society thriller, opnieuw worden gecreëerd. De film zal worden geprojecteerd op een select aantal 70mm-schermen in New York, Los Angeles en Londen.

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.