logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Trailer: Dead Ringers

Prime Video heeft de teaser trailer vrijgegeven voor de langverwachte psychologische thriller Dead Ringers. Dead Ringers is een moderne versie van David Cronenbergs thriller uit 1988 met Jeremy Irons in de hoofdrol. In Dead Ringers speelt Rachel Weisz de dubbelrollen van Elliot en Beverly Mantle, een tweeling die alles deelt: drugs, geliefden en een onverbloemd verlangen om alles te doen wat nodig is – inclusief het verleggen van de grenzen van de medische ethiek – in een poging om verouderde praktijken aan te vechten en de gezondheidszorg voor vrouwen meer op de voorgrond te plaatsen. Alle zes afleveringen gaan op 21 april exclusief in première op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd.

Bekijk de trailer van Dead Ringers

https://youtu.be/smRrEqRShsc

Over de makers

Rachel Weisz is ook uitvoerend producent voor de serie, die is bedacht, geschreven en geproduceerd is door de met een Emmy genomineerde schrijfster en toneelschrijfster Alice Birch (Normal People, Succession, The Wonder). De cast van de serie bestaat uit Britne Oldford (The Umbrella Academy, American Horror Story: Asylum) als Genevieve, Poppy Liu (Hacks, Better Call Saul) als Greta, Michael Chernus (Severance, Orange is the New Black) als Tom, Jennifer Ehle (Zero Dark Thirty, Saint Maud) als Rebecca en Emily Meade (The Deuce, The Leftovers) als Susan.

Filmmaker Sean Durkin (Martha Marcy May Marlene, The Nest, The Iron Claw) regisseerde de eerste twee afleveringen en co-regisseerde de laatste aflevering van de serie. Durkin is ook uitvoerend producent. Het regieteam bestaat verder uit Karyn Kusama (Jennifer’s Body, Girlfight), Karena Evans (P-Valley, Snowfall) en Lauren Wolkstein (A Friend of the Family, Y: The Last Man).

Dead Ringers wordt gecoproduceerd door Amazon Studios en Annapurna Television. Alice Birch, de showrunner van de serie, is uitvoerend producent naast Rachel Weisz voor Astral Projection, Stacy O’Neil, Sue Naegle en Sean Durkin. Ali Krug is de uitvoerend producent voor Annapurna Television. Erica Kay, Anne Carey, en Polly Stokes zijn ook uitvoerend producent. James G. Robinson, David Robinson, en Barbara Wall produceren voor Morgan Creek.

streaming-banner-prime-video

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.