logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

De verslavende app Disney Tsum Tsum


tsum tsumDisney lanceert vandaag de nieuwste mobile app: LINE: Disney Tsum Tsum. Disney Tsum Tsum is momenteel de hoogstgenoteerde gratis puzzel app in Japan. De app, die wordt uitgegeven door LINE, staat in Japan op #1 voor gratis apps voor zowel iOS en Android en is meer dan 14 miljoen keer gedownload.

In LINE: Disney Tsum Tsum, wat letterlijk Disney Stapel Stapel betekent, moeten spelers binnen één minuut zoveel mogelijk Disney Tsum personages verbinden en laten ontpoppen. Hoe meer Tsums verwijderd worden binnen elke level, hoe hoger de score. Als de spelers verder komen in de game kunnen zij Disney en Disney•Pixar Tsums, zoals Mickey, Minnie, Stitch en Buzz Lightyear verzamelen. Elk te verzamelen personage kan worden ge-upgrade en heeft een speciale eigenschap die in-game hulp biedt. De app is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Door LINE: Disney Tsum Tsum met een LINE account te koppelen, kunnen volwassen spelers genieten van social features in de game, zoals strijden tegen vrienden voor de hoogste scores.

tsum tsum 1Jimmy Pitaro, President Disney Interactive: “Disney Japan heeft één van onze meest succesvolle en populaire digitale producten gemaakt en Disney Interactive is er trots op om nauw samen te werken met het team en het succes uit te breiden. Dit is een van de eerste keren dat Disney een specifiek Japans product introduceert voor een wereldwijd publiek en Disney Tsum Tsum biedt de consumenten een unieke combinatie van unieke personages, boeiende gameplay en uitdagende sociale deelname.”

LINE: Disney Tsum Tsum wordt uitgegeven door LINE onder licentie van Disney en is nu gratis verkrijgbaar in de App Store en in Google Play.

Om de social features van de game te gebruiken kunnen volwassen spelers ook LINE downloaden in deApp Store en in Google Play.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.