logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

De sportshirts van Regatta en Dare 2b zijn voor iedere gelegenheid

Als je gaat sporten, kost dat ontzettend veel energie en concentratie. Wat je ook doet, je wilt het graag voor de volle honderd procent doen. Toch? Het is dan ontzettend vervelend als er wat van die aandacht verloren gaat omdat je bent afgeleid door ‘iets’. Of dat nu een kabel is van je koptelefoon, een oortje dat telkens uit je oor glipt, een steentje in je schoen, een sok die verkeerd zit, maar ook niet door schurende en bewegende shirts, of kleding die je zweet vasthoudt, waardoor het alleen maar zwaarder wordt (en meer gaat schuren). Daarom is een goed sportshirt een van de belangrijkste aankopen die je moet doen. en wat voor sport je ook doet, er is een geschikt shirt verkrijgbaar!

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze. Die herken je vast meteen: dit is een AEP wielrenshirt. Je ziet ze steeds vaker, want wielrennen wordt alsmaar populairder. Let wel: buiten de spitsuren om fietsen hè! Anders val je het ’trage’ woonwerkverkeer, waar ik ook toe behoor, alleen maar lastig. En dat is voor niemand goed! Dit shirt, de DMT111 om precies te zijn, heeft een adviesprijs van 74,95 euro. Daarvoor heb je een shirt dat is gemaakt van een antibacteriële stof, die sneldrogend is: zweet vliegt als het ware van je af. Als fietser zul je blij zijn met de extra verstevigingen die zijn aangebracht in de rug, waardoor je wat meer steun krijgt. Er zitten vier zakken verwerkt in het Dare 2b wielrenshirt, zodat je wat kleinigheden kunt meenemen. Het achterpand is langer gemaakt, zodat het niet snel opkruipt. Handig en praktisch, dus!

Dan heb je natuurlijk ook sporters die het maar niks vinden, op zo’n snel fietsje met heel smalle banden. Hardlopers, bijvoorbeeld, of fitnessers. Ook zij krijgen te maken met mogelijke ongemakken door te los (of te strak) zittende kleding, schuurplekken door zweterige stof en meer. Goed ademende, snel drogende stof is een must, het liefst zo licht mogelijk. En dus kom je terecht bij een merk als Regatta. Je kent het waarschijnlijk al een buitenmerk met echte outdoorkleding en campingspullen, maar ze maken ook echt heel fijne sportkleding, die aan alle moderne eisen voldoet. De prijs is een bonus: voor 19,95 euro heb je een sportshirt uit de nieuwe collectie!

Daarnaast kun je soms wel eens vergeten dat een dagje op pad ook topsport kan zijn. Sjouwen met een volgestouwde rugzak vol eten, drinken, fotocamera’s en speelgoed – mannen zijn soms veredelde pak-ezels! Neem daarbij een fikse wandeling op verschillende terreinen, af en toe een sprintje om de kinderen actief te houden en te laten zien dat het echt een heel leuke dag is, waarbij ook hier weer het risico bestaat dat het zweet je op de rug staat. De oplossing is vrij simpel, want dezelfde materialen uit de sportshirts zijn natuurlijk ook te gebruiken in andere modellen. Zoals polo-shirts. De weving van de stof is anders, waardoor het er iets minder sport-achtig uitziet, maar ook deze shirts zijn sneldrogend en nemen nauwelijks zweet op. Perfect voor een dagje uit dus, of voor het echte buitenleven natuurlijk, want ook na een regenbuitje is dit shirt zo droog. Ook hier zul je je verbazen over de prijs: voor 19,95 euro heb je ‘m in de kast hangen!

Meer weten?

Regatta Great Outdoors
Dare 2b

Kinderkleding koop je online bij:
Kixx Online | kinderkleding.nl | Kidscotton | littlecool.com

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.