De PS4 wordt fors goedkoper


PS4 sfeerbeeld

Sony Computer Entertainment Europe maakt vandaag bekend dat de PlayStation 4 (PS4) met 500 GB harde schijf vanaf nu voor de nieuwe adviesprijs van 349,99 euro in Nederland verkrijgbaar is.

Jim Ryan, president en CEO van SCEE, zegt hierover: “Met veel plezier bieden wij in de aanloop naar de feestdagen het PS4-systeem aan tegen de scherpste prijs ooit, om het voor een breder publiek in Europa toegankelijk te maken.” Hij vervolgt: “Met de grootste blockbusters van dit jaar en de beste exclusieve titels voor volgend jaar, zoals UNCHARTED 4: A Thief’s End, hebben we een fantastisch aanbod. Dit is hét moment om je aan te sluiten bij de PS4-community. Je kunt ook een aantal geweldige Ultimate Player Edition-bundels verwachten, met onder andere de 1 terabyte PS4 en enkele van de grootste games van het jaar, hou dat zeker in de gaten.”

De nog voor dit jaar te verwachten PS4-titels laten een sterke steun van externe ontwikkelaars en uitgevers zien met onder meer langverwachte releases als Call of Duty: Black Ops III (Activision Publishing, Inc., een dochteronderneming in volledig eigendom van Activision Blizzard, Inc.) en Star Wars Battlefront (Electronic Arts Inc.), die worden uitgebracht naast speciale PS4-hardwarebundels.

Naast de nieuwe prijs doet Sony Computer Entertainment nog meer om het PS4-systeem voor een nog groter publiek aantrekkelijk te maken: het PS4-ecosysteem wordt verder ontwikkeld met onder meer een sterker softwareaanbod, verbeterde netwerkservices op PlayStation Network en de introductie van PlayStation VR, het virtual reality-systeem dat de wereld van PS4 verder uitbreidt. De recente update 3.00 van de PS4-systeemsoftware omvat een groot aantal nieuwe mogelijkheden van volledig nieuwe functionaliteiten, zoals de Events App en YouTube live streaming rechtstreeks vanaf het PS4-systeem, tot een verbeterde ervaring van de gebruikersinterface.


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.