logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

De oplossing voor lange mannen: overhemden.com

overhemden.com

Mannen hebben een probleem. Nou ja: een uitdaging. Het kopen van kleding! Heb jij wel eens in een online winkel rondgezocht? Daar kom je heel wat merken tegen, en natuurlijk alle maten, maar vaak houdt je selectiecriteria daar wel mee op. En dat terwijl je gewoon een bepaald overhemd wil kopen in een bepaalde kleur, in een bepaalde maat. Het merkje is soms handig, maar natuurlijk niet bepalend. Misschien is het ook wel eens tijd om over te stappen op een ander merk, nietwaar?

Overhemden.com benaderd online shoppen vanuit die praktische instelling. Met als unieke filter: je kunt een overhemd kiezen op je boordmaat! Want hoe slordig staat het als je boord te ruim is, in combinatie met een stropdas, en laag ik maar niet beginnen over de ongemakken van een te krappe boord… Uit onderzoek is gebleken dat mannen door de bomen het bos vaak niet meer zien – op zoek naar hun favoriete overhemd? Mannen winkelen functioneel, zo blijkt uit onderzoek van Ruigrok. Het liefst zoekt de Nederlandse man op basis van zijn boordmaat en de kleur van het overhemd. En er is zelfs een fysieke winkel, Heerenzaak M aan de Maasstraat 89 te Amsterdam, waar je naartoe kunt gaan.

Ook online, op Overhemden.com heb je de mogelijkheid om per boordmaat (van maat 38 tm 46) te zoeken én op basis van de kleur van het overhemd.

– snel en eenvoudig zoeken op een specifieke boordmaat

– snel en eenvoudig zoeken op de kleur van het overhemd

Naast overhemden in alle soorten en maten kun je op Overhemden.com ook terecht voor stoere shirts, sokken, riemen, stropdassen en accessoires van Barts.

 

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.