logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

De nieuwe Razer Kraken V2-headsets laten je uren comfortabel gamen


De nieuwe Razer gaming-headsets Kraken Pro V2 en Kraken 7.1 V2 zijn voorzien van grotere drivers van 50 mm voor een optimale balans tussen spelgeluid en teamcommunicatie, een langere levensduur dankzij een uit één stuk aluminium vervaardigd frame en een nieuw ergonomisch ontwerp voor maximaal comfort en voorkoming van vermoeidheid. Razer komt namelijk met de Razer Kraken Pro V2 en de Razer Kraken 7.1 V2. Het oorspronkelijke ontwerp van deze headsets is op diverse punten verbeterd om tegemoet te komen aan de toenemende eisen van zowel professionele als vrijetijdsgamers.

De gaming-headset Razer Kraken Pro V2

50 mm audio drivers voor een optimale balans tussen game-audio en teamcommunicatie De Razer Kraken V2-headsets bieden verbeterde audioprestaties dankzij het gebruik van twee geoptimaliseerde drivers van 50 mm. Deze drivers zijn groter dan de drivers die in eerdere versies van de Kraken-headsets werden gebruikt en bieden een breder frequentiebereik. Dit resulteert in een perfecte balans tussen game-audio en teamcommunicatie. razer-pro-v2 De Razer Kraken 7.1 V2 is voorzien van een geavanceerde 7.1 virtual surround sound engine die de positionele audio optimaal afstemt op de individuele gamer.

De gaming-headset Razer Kraken 7.1 V2

Een langere levensduur dankzij een uit één stuk aluminium vervaardigd frame De Razer Kraken V2 headsets zijn voorzien van een nieuw frame dat uit één stuk aluminium is vervaardigd. Dit zorgt voor een langere levensduur dan headsets die gebruikmaken van andere populaire materialen. De headsets zijn uitgebreid getest op onder meer vallen, verbuiging, extra gewicht en een ruwe behandeling en komen tegemoet aan de hoge eisen van professionele gamers. razer-pro-71-v2

Optimaal comfort en voorkoming van vermoeidheid

De hoofdband is ontwikkeld met het oog op een evenwichtige gewichtsverdeling en een lagere klemkracht. Dit zorgt voor maximaal comfort tijdens langdurige gamesessies. De oorschelpen zijn groter en zachter en isoleren meer geluid dan voorheen. Ze kunnen bovendien eenvoudig worden vervangen. Gebruikers kunnen kiezen tussen ronde of ovale ontwerpen* voor de meest geschikte pasvorm. De nieuwe oorschelpen zijn daarnaast voorzien van speciale uitsparingen, zodat ook brildragende gamers de headset tijdens lange spelsessies zonder belasting kunnen dragen.

Kristalheldere communicatie

De microfoons van zowel de Razer Kraken Pro V2 als Kraken 7.1 V2 kenmerken zich door een één richting opnamepatroon en een handig inschuifbaar ontwerp. De Razer Kraken 7.1 V2 is voorzien van een unieke digitale microfoon met actieve demping van het omgevingsgeluid. Tijdens LAN-evenementen kunnen gamers kunnen deze functie via Razer Synapse activeren, voor een kristalheldere communicatie met teamleden. “We hebben de Razer Kraken V2-headsets ontwikkeld om de beste e-sport-spelervaring te bieden”, aldus Min-Liang Tan, de medeoprichter en CEO van Razer. “Professionele gamers zullen in hun spel uitblinken dankzij de krachtige, speciaal geoptimaliseerde drivers van 50 mm van de Razer Kraken V2, het uiterst robuuste, uit één stuk aluminium vervaardigde frame en het nieuwe ergonomische ontwerp dat bijdraagt aan maximaal comfort.” De nieuwe headsets van Razer zijn vanaf 3 oktober beschikbaar voor pre-order. Raadpleeg voor meer informatie www.razerzone.com/kraken-pro-v2. Prijs & beschikbaarheid: Razer Kraken Pro V2 gaming-headset met analoge aansluiting van 3,5 mm € 89,99 Razer Kraken 7.1 V2 gaming-headset met digitale USB-aansluiting € 109,99


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.