logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Dit zijn de nieuwe bluetooth speakers van 2018


Op de IFA, dé grootste electronicabeurs van Europa, zijn weer een flink aantal nieuwe producten en gadgets gepresenteerd. Alle merken laten zich er van hun beste kant zien en toonden interessante, spannende en soms ook verrassende producten. De beurs is inmiddels afgelopen, tijd om de balans op te maken. Dit worden de nieuwe bluetooth speakers om naar uit te kijken! In willekeurige volgorde, overigens.

Sony SRS XB01Sony XB01

De SRS-XB01 is de ideale oplossing om altijd en overal muziek op zak te hebben. Deze kleine draagbare speaker valt onder het EXTRA BASS assortiment, waardoor hij meer nadruk legt op de bas. De batterijlevensduur is circa 6 uur. Bovendien is dit model waterbestending dankzij een IPX5-waardering. Gebruik op het strand, bij het zwembad of op het terras is dus geen enkel probleem. De SRS-XB01 is verkrijgbaar in zwart, geel, groen, blauw, wit en rood. Deze opvallende bluetooth speaker is vanaf september 2018 in de Benelux te koop voor € 35

Teufel Rockster GO en Rockster Cross

De Teufel Rockster-reeks is geweldig. Mooi geluid, stevig ontwerp. Daarom kijken we uit naar de nieuwe speakers, de Rockster Cross en de Rockster Go. De Cross is zo’n beetje de SUV onder de bluetooth speakers. Spatwaterdicht, shockproof en via Stereo Connect kun je twee speakers aan je smartphone koppelen voor stereo geluid! De speaker heeft 2 tweeters, een subwoofer en 2 passieve drivers. De oplaadbare accu gaat zo’n 20 uur mee. De prijs: 299 euro. Het zal je niet verbazen dat de Cross een dubbelfunctie heeft als powerbank. De Rockster Go (199 euro) is het kleine broertje van De Cross, met een IPX6 en IPX7-normering. De accu gaat 12 uur mee, je kunt twee telefoons tegelijk koppelen voor afwisselend afspelen van songs.

Ultimate Ears Boom en Megaboom 3Ultimate Ears Boom en Megaboom 3

De speakers van Ultimate Ears hebben hun speakers nog verder weten te verbeteren. De nieuwe generatie Ultimate Ears BOOM 3 (149 euro) en MEGABOOM 3 (199-229 euro) zijn opnieuw ontworpen en hebben een bekleding in twee tinten. Het high-performance materiaal, waarmee de nieuwe speakers zijn uitgerust, wordt ook toegepast in onder meer motorjassen en als brandwerend materiaal. Het zorgt er dus ook voor dat ze goed waterbestendig zijn volgens IPX67. Ze blijven zelfs drijven! De BOOM 3 en de MEGABOOM 3 hebben beide bovenop de speaker een magic button gekregen, waarmee je gemakkelijk de muziek kunt bedienen. Elke speaker heeft 360-graden-audio. De MEGABOOM 3 heeft een diepere bas en verbeterde helderheid, vergeleken met de originele MEGABOOM. 


Op zoek naar coole gadgets?

JBL Charge 4

JBL lanceert de nieuwste Charge speaker: volledig waterproof, met 20 uur afspeeltijd. Telefoon leeg? Geen probleem. Dan gebruik je de JBL Charge 4 als powerbank op je telefoon op te laden! Je kunt twee bluetooth apparaten tegelijk koppelen, maar aan één smartphone of tablet kun je wel 100 Charges koppelen! (of andere apparaten met JBL Connect+) De JBL Charge 4 (179 euro) is vanaf oktober verkrijgbaar in tien verschillende kleuren: Desert Sand, Mustard Yellow, Dusty Pink, Grey Stone, River Teal, Fiesta Red, Ocean Blue, Midnight Black, Steel White en Forest Green.

JBL JRPOP

De JBL JRPOP is JBL’s eerste kindvriendelijke Bluetooth-luidspreker. Kinderen kunnen tijdens het luisteren van hun favoriete liedjes genieten van de lichteffecten. Ze maken makkelijk hun eigen ontwerp met de stickers die erbij zitten. De JBL JRPOP kan tegen een stootje en is daarom de ideale speaker voor de jonge muziekliefhebber. De JBL JRPOP is verkrijgbaar voor 34,99 euro in verschillende knalkleuren.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.