logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

De muziek van 50 shades of Grey


50 shadesDe tracklist van de Fifty Shades of Grey Original Motion Picture Soundtrack is bekend gemaakt. Er staan zestien nummers op de soundtrack van legendarische artiesten als The Rolling Stones, Frank Sinatra, Beyoncé en Annie Lennox en nieuw materiaal van The Weeknd, Ellie Goulding, Skylar Grey, Jessie Ware en meer.

De soundtrack is nu beschikbaar voor pre-order via: https://itunes.apple.com/nl/album/fifty-shades-grey-original/id957302315?l=en

Tracklist
1 “I Put A Spell On You (Fifty Shades of Grey)” – Annie Lennox
2. “Undiscovered” – Laura Welsh
3. “Earned It (Fifty Shades Of Grey)” – The Weeknd
4. “Meet Me In The Middle” – Jessie Ware
5. “Love Me Like You Do” – Ellie Goulding
6. “Haunted (Michael Diamond Remix)” – Beyoncé
7. “Salted Wound” – Sia
8. “Beast Of Burden” – The Rolling Stones
9. “I’m On Fire” – AWOLNATION
10. “Crazy In Love (2014 Remix)” – Beyoncé
11. “Witchcraft” – Frank Sinatra
12. “One Last Night” – Vaults
13. “Where You Belong” – The Weeknd
14. “I Know You” – Skylar Grey
15. “Ana And Christian” – Danny Elfman
16. “Did That Hurt?” – Danny Elfman

Pre-order nu de soundtrack en ontvang direct “Earned It (Fifty Shades of Grey)” van The Weeknd en Sia’s “Salted Wound.” De Fifty Shades of Grey Original Motion Picture Soundtrack is vanaf 6 februari te koop.

“Earned It (Fifty Shades of Grey)” van The Weeknd heeft al meer dan vijf miljoen views op YouTube/Vevo sinds het nummer eind december verscheen. “Earned It (Fifty Shades of Grey)” is hier te koop.

“Love Me Like You Do” van Ellie Goulding is al meer dan acht miljoen keer bekeken viaYouTube/Vevo.

 

[Muziek_shop]

Over de film:

De langverwachte verfilming van de bestseller van E L James FIFTY SHADES OF GREY (“Vijftig Tinten Grijs”) draait vanaf 12 februari in de Nederlandse bioscopen. De voorverkoop is inmiddels gestart. Op 11 februari zijn er verschillende Ladies Nights.

De trailer van de film is wereldwijd al meer dan honderd miljoen keer bekeken. Bekijk hier de Nederlands ondertitelde trailer.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.