logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

De mooiste sinterklaascadeaus voor jongens

Sinterklaas is weer bijna in het land – tijd om alle verlanglijstjes aan te vullen en langer te maken. Speelgoed en snoepgoed zullen er genoeg op staan, maar denk ook eens aan dat item wat onlosmakelijk met ons land verbonden is: je fiets! Wij namen eens een kijkje op prijskiller en ontdekten heel wat coole items waar je vast wel iets mee kunt.

Zoeken maar

Op deze enorme website vind je tal van items die je vast zullen aanspreken – van een jongensfiets van prijskiller tot gave accessoires, zoals fietsbellen, kratten en zelfs voordragers. Want ja, ook grotere items passen zonder problemen in de zak van Sinterklaas. En misschien ben je wel toe aan een nieuwe fiets – dan kun je meteen een heel mooie uitzoeken. Keuze genoeg, van stoere crossfietsen tot een relaxte cruiser – allemaal met zijwieltjes!

Pimpen geblazen

Heb je eenmaal een stoere fiets uitgekozen, dan is het tijd om hem nog cooler te maken – en een stukje veiliger. Want waar veel mensen niet aan denken, is dat een bel niet alleen heel veilig is, maar ook net even een persoonlijk tintje aan je fiets kan geven. Kies een leuk ontwerp of een gave kleur, en het is echt een mooie aanvulling op je tweewieler.

Bagage mee op pad

En als je gaat fietsen – naar school bijvoorbeeld, of richting het bos voor een gezellige picknick – dan wil je natuurlijk ook zelf spullen kunnen meenemen. Kinderfietsen zijn daar niet echt op gemaakt – dus zul je daar zelf actie op moeten ondernemen. Met een voordrager ben je al een heel eind. Je kunt zo zelf in de gaten houden wat er met je spullen gebeurt. Een krat op de drager is dan ook een mooie aanvulling. Dat is toch een stuk makkelijker dan een snelbinder op je achterdrager. Zeker als je een voetbal wil meenemen! Ook de schouderbanden van een tas of rugzak komen zo niet tussen de spaken. Wel zo veilig.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.