logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

De Ludwigs terug met laatste seizoen bij Nickelodeon

Na succesvolle eerdere seizoenen van de Nickelodeon tv-serie De Ludwigs komt met het nieuwe seizoen De Ludwigs – Het einde van de wereld een einde aan de populaire reeks afleveringen van de leukste familie van Nederland. Maar de familie Ludwig verlaat Nickelodeon met een knal, want de nieuwe afleveringen zijn zowel online als op televisie te zien. Wederom brengt Nickelodeon met De Ludwigs iedere schooldag spanning, mysterie, sensatie en humor met het leven van de zeven populaire broers en zusjes.De Ludwigs – Het einde van de wereld is vanaf maandag 28 oktober iedere schooldag om 19.15 uur te zien bij Nickelodeon in Nederland en België. 

Onheilspellende berichten

In dit laatste seizoen krijgen De Ludwigs onheilspellende berichten die het einde van de wereld voorspellen en komt Anoosha dingen te weten over haar “echte familie”. Maar echt alles gaat mis wanneer zij door een geheimzinnige waarzegger ontvoerd wordt. De zoektocht naar Anoosha neemt de broers en zussen uit dit samengestelde gezin mee langs musea, een rijke weldoener, het politiebureau en door de duinen naar het einde van de wereld. Lukt het hen om op tijd de puzzels op te lossen en hun zus terug te vinden?

De volledige topcast keert terug in dit nieuwe seizoen, waaronder Tooske en Bastiaan Ragas als ouders Kate en Erik. De rollen van de zeven pleegkinderen worden vertolkt door Timo Verbeek (Benny), Rosaline Lantink (Anoosha), Cedric van den Abbeele (Sam), Luca Hollestelle (Yara), Jules van der Zouwen (Valerie), Eliyha Altena (Nigel) en Yassine El Ouardi (Daniel).

De Ludwigs – Gevallen ster

Naast de spannende avonturen op televisie zijn De Ludwigs dit seizoen ook online te volgen met extra video’s in de reeks De Ludwigs – De gevallen ster. Met deze cross mediale reeks, komen kinderen steeds meer te weten over De Ludwigs. We volgen Valerie, in dit extra verhaal dat parallel loopt aan de lineaire serie, in haar belevenissen en avonturen. De Ludwigs – Het einde van de wereld en De Ludwigs – De gevallen ster worden geproduceerd door Blooming Media.

Genomineerd voor Televiezier-ster Jeugd 2019

De Ludwigs SOS, seizoen vier, is genomineerd voor de Televizier-Ster Jeugd 2019. Stemmen kan nog tot en met 23 september door te klikken op deze link.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.